SECOMEA remote access verzija 7.0 po novem vključuje enostavno detekcijo vaših naprav.

Podjetje SECOMEA je z zadnjo nadgradnjo programske opreme SiteManager-ja dodala napredno funkcijo detekcije vaših naprav, ki avtomatično poišče vse mrežne naprave, jih izpiše na ekran in hkrati priporoči najprimernejši protokol za oddaljen dostop do vaše naprave. Po novem tako z enim korakom ustvarite agenta, ki je do sedaj potreboval ročno vnašanje IP naslova in ročno izbiranje primernega protokola. Enako velja za priključene USB naprave, ki so ravno tako avtomatično zaznane ter prikazane in tako tudi tu potrebujete samo en korak, da vašo USB napravo naredite dostopno. Za lažjo predstavo pa so naredili video, ki prikazuje kako enostavno je dodajanje vaših naprav za oddaljen dostop.

Z verzijo 7.0 pa SiteManager omogoča tudi priključitev večjega števila USB naprav. Z uporabo USB hub-a lahko sedaj priključite toliko USB naprav kolikor imate prostih agentov v SiteManager-ju.

Direktor podjetja SECOMEA g. Peter Hansen je rekel:” Vedno stremimo k temu, da naredimo SECOMEA rešitev intuitivno in enostavno za uporabo. Nova napredna funkcija iskanja vaših naprav tako pohitri proces nastavitev kakor tudi izloči možnosti napak pri nastavitvah. Z novo verzijo programske opreme lahko uporabniki, ki niso vešči mrežnih tehnologij, hitro in pravilno nastavijo dostop do željenih naprav.”

 

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

KONTAKTIRAJTE NASPRIJAVITE SE NA NOVICEPREBERITE SORODNE NOVICE