SECOMEA remote access za enostavno detekcijo vaših naprav

Podjetje Secomea je specializirano za področje oddaljenih industrijskih komunikacij, ki vam pomagajo nadzorovati, upravljati in servisirati vašo opremo ne glede na to kje se nahajate. Njihovo vodilo je narediti povezavo varno in enostavno.

Enostavnost

Podjetje SECOMEA je z nadgradnjo programske opreme SiteManager-ja dodala napredno funkcijo detekcije vaših naprav, ki avtomatično poišče vse mrežne naprave, jih izpiše na ekran in hkrati priporoči najprimernejši protokol za oddaljen dostop do vaše naprave. Po novem tako z enim korakom ustvarite agenta, ki je do sedaj potreboval ročno vnašanje IP naslova in ročno izbiranje primernega protokola. Enako velja za priključene USB naprave, ki so ravno tako avtomatično zaznane ter prikazane in tako tudi tu potrebujete samo en korak, da vašo USB napravo naredite dostopno. Za lažjo predstavo pa so naredili video, ki prikazuje kako enostavno je dodajanje vaših naprav za oddaljen dostop.

SiteManager omogoča tudi priključitev večjega števila USB naprav. Z uporabo USB hub-a lahko sedaj priključite toliko USB naprav kolikor imate prostih agentov v SiteManager-ju. 

Tudi sama vzpostavitev in dostop do SiteManager-ja in oddaljenih naprav je preprosta in hitra – povezavo vzpostavite v 5 minutah.

Varnost 

Varnost je vedno bila in bo tudi v prihodnje na prvem mestu ter je ob vseh večjih posegih v izvorno kodo aplikacije znova potrjena s strani varnostne organizacije ProtectEM GmbH. Tukaj si lahko ogledate, kako poteka proces dodajanja popravkov za potencialne kibernetske ranjljivosti. 

Direktor podjetja SECOMEA g. Peter Hansen je rekel:” Vedno stremimo k temu, da naredimo SECOMEA rešitev intuitivno in enostavno za uporabo. Nova napredna funkcija iskanja vaših naprav tako pohitri proces nastavitev kakor tudi izloči možnosti napak pri nastavitvah. Z novo verzijo programske opreme lahko uporabniki, ki niso vešči mrežnih tehnologij, hitro in pravilno nastavijo dostop do željenih naprav.” 

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”5″]