RFID moduli Turck

Z RFID moduli dosežite hitro sistemsko povezavo z Ethernetom in poskrbite, da bo varno omrežje, sistem in podatkovna povezava vaša prednostna naloga.

Z RFID moduli hitro preberite podatke

Turck predstavlja nova kompaktna vmesniška RFID modula TBEN-L in TBEN-S v IP67 zaščiti za povezavo sistemov za radiofrekvenčno identifikacijo v Ethernet omrežje. Podatki prebrani z UHF ali HF bralnopisalnih glav se s pomočjo večprotokolnega modula preko PROFINET, Ethernet / IP ali Modbus TCP protokola prenesejo na krmilnik.

Poleg bralnopisalnih glav lahko na modul priključimo tudi dodatne senzorje in aktuatorje, zato je modul zelo primeren za prenovo obstoječih naprav. IP67 zaščita modula omogoča izvedbo brez stikalne omare kar poenostavi vgradnjo in ožičenje sistema.

Želite kupiti našo opremo?

RFID moduli, ki jih integrirate z lahkoto

RFID moduli Turck shema

Ultrakompaktni RFID modul TBEN-S poenostavlja vključevanje v PLC okolje, saj se podatki prenašajo direktno preko običajnih V/I preslikav na krmilnik. Pisanje funkcijskih blokov ni več potrebno. Poleg dveh glav za radiofrekvenčno identifikacijo na TBEN-S modul lahko priključimo dodatne štiri senzorje ali aktuatorje preko univerzalnih digitalnih V/I.

Kljub majhnosti širine zgolj 32 mm, vmesniki TBEN-S-RFID ponujajo zadostno zmogljivost. Možnost zaznavanja več kot 100 UHF podatkovnih nosilcev se lahko izvede enako hitro in enostavno kot tudi branje in pisanje 8 KB HF nosilcev. Napajanje in omrežna povezava sta izvedeni preko M8 priključkov.

Uporabite enega od protokolov Ethernet

TBEN-L RFID modul se programira s CoDeSys paketom, je nekoliko večji in vsebuje funkcije krmilnika. Tako lahko lokalno obdelujete pridobljene RFID podatke ter krmilni priključeno periferijo.

V CoDeSys-u lahko TBEN modul nastavite na Ethernet protokol – PROFINET, Ethernet / IP ali Modbus TCP. TBEN-L teče na 800 Mhz CPU, ki dostopa do 128 MB DDR3-RAMa. Poleg tega ima tudi 256 MB flash pomnilnika. TBEN-L moduli so na Ethernet povezani preko M12 konektorja, napajanje pa je izvedeno preko 7/8″ priključka.

TBEN-L modul Turck

Želite dodatne informacije?

RFID moduli Turck

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.