RFID moduli Turck za hitrejšo povezavo sistema v Ethernet

Turck predstavlja nova kompaktna vmesniška RFID modula TBEN-L in TBEN-S v IP67 zaščiti za povezavo sistemov za radiofrekvenčno identifikacijo v Ethernet omrežje. Podatki prebrani z UHF ali HF bralnopisalnih glav se s pomočjo večprotokolnega modula preko PROFINET, Ethernet / IP ali Modbus TCP protokola prenesejo na krmilnik. Poleg bralnopisalnih glav lahko na modul priključimo tudi dodatne senzorje in aktuatorje, zato je modul zelo primeren za prenovo obstoječih naprav. IP67 zaščita modula omogoča izvedbo brez stikalne omare kar poenostavi vgradnjo in ožičenje sistema.

Ultrakompaktni RFID modul TBEN-S poenostavlja vključevanje v PLC okolje, saj se podatki prenašajo direktno preko običajnih V/I preslikav na krmilnik. Pisanje funkcijskih blokov ni več potrebno. Poleg dveh glav za radiofrekvenčno identifikacijo na TBEN-S modul lahko priključimo dodatne štiri senzorje ali aktuatorje preko univerzalnih digitalnih V/I. Kljub majhnosti širine zgolj 32 mm, vmesniki TBEN-S-RFID ponujajo zadostno zmogljivost. Možnost zaznavanja več kot 100 UHF podatkovnih nosilcev se lahko izvede enako hitro in enostavno kot tudi branje in pisanje 8 KB HF nosilcev. Napajanje in omrežna povezava sta izvedeni preko M8 priključkov.

TBEN-L varianta modula, ki se programira s CoDeSys paketom, je nekoliko večja a vsebuje tudi funkcije krmilnika in tako lahko že lokalno obdeluje pridobljene RFID podatke ter krmilni priključeno periferijo. Uporabnik lahko v CoDeSys-u nastavi modul TBEN-LX-4RFID-8DXP-CDS na enega od Ethernet komunikacijskih protokolov – PROFINET, Ethernet / IP ali Modbus TCP. TBEN-L teče na 800 Mhz CPU, ki dostopa do 128 MB DDR3-RAMa. Poleg tega ima tudi 256 MB flash pomnilnika. TBEN-L moduli so na Ethernet povezani preko M12 konektorja, napajanje pa je izvedeno preko 7/8″ priključka.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”5″]