Kompaktni RFID sistemi

RFID sistemi vam omogočajo, da izkoristite najmanjšo bralno/pisalno glavo na tržišču, Turck RFID TB-Q08 HF, ki je še posebej primerna v prostorsko omejenih aplikacijah. V kombinaciji s Turck RFID identifikacijskim sistemom enostavno preprečite neavtorizirano kopiranje orodij in omogočite dostop do informacij in upravljanje pravic izključno pooblaščenim osebam.

RFID sistemi za aplikacije z omejenim prostorom

RFID sistemi v industriji največkrat uporabljamo v internih transportnih sistemih, kot so npr. viseči trasporterji, paletni transporti ipd. Lahko pa ga uporabljamo tudi za identifikacijo orodij.

Za slednje namene je podjetje Turck, ki je proizvajalec industrijsih RFID sistemov, predstavil bralno-pisalno glavo TB-Q08, ki je trenutno najmanjša RFID glava na tržišču izvedena po standardu ISO15693 in v stopnji zaščite IP67.

Želite kupiti našo Logistično opremo?

RFID sistemi za zaščito podatkov

Turck RFID sistemi

V kompaktnem ohišju, 32 mm x 20 mm x 8 mm, sta integrirani antena in elektronika. Dve LED diodi prikazujeta ali je glava priključena na napajanje in ali je v bralno-pisalni funkciji.

V kombinaciji z R10 in R12 značkami pride glava TB-Q08 še posebej do izraza. Navedene značke lahko vgradimo direktno na kovino.Vsebujejo spominsko integrirano vezje, katerega vsebino lahko zaščitimo z geslom. Izdelovalec orodij lahko v kombinacij s Turck radiofrekvenčnim identifikacijim sistemom enostavno zaščiti neavtorizirano kopiranje svojih orodij ter omogoči dostop do informacij in upravljanje pravic zgolj pooblaščenim osebam.

Lastnosti bralno/pisalnih glav RFID sistemov

  • Kvadrasta, višina 8 mm
  • Aktiva površina zgoraj
  • Kovinska, GD-Zn, nikljano
  • Napajanje in delovanje preko BL ident vmesniških modulov
  • Priključek moški M12 x 1, uporaba z BL ident razširitvenim kablom
Turck RFID bralno/pisalna glava TB-Q08 HF

Želite dodatne informacije?

Turck RFID bralno/pisalna glava TB-Q08 HF

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.