Kvaliteta, ki prepriča

Upravljalne ročice SPOHN BURKHARDT so sinonim za kvaliteto. Podjetje je vodilni nemški proizvajalec upravljalnih ročic (joystickov) in kontrolnih postaj (sedežev). Z veseljem sporočamo, da je podjetje Tipteh d.o.o. prevzelo distribucijo njihovih proizvodov na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Makedonije.

Dolga življenjska doba in napredne tehnologije

Spohn+Burkhardt je poznan po produktih z dolgo življenjsko dobo, širokim temperaturnim področjem delovanja in visoko IP zaščito.

Upravljalne ročice so opremljene s stikalnimi elementi za smer in potenciometri, analognimi izhodi ter podporo za različna podatkovna vodila (CAN, HS2, Profibus in ProfiNet). Določeni modeli so opremljeni s Hall-ovimi senzorji, najnovejše različice pa tudi s 3D Hall senzorjem.

Zanesljive in robustne upravljalne ročice

Uporabljali jih boste lahko v žerjavih in dvigalih ter raznih gradbenih kmetijskih in gozdarskih strojih. Vsepovsod, kjer človek ročno upravlja gibanje stroja.

Palubne krmilne ročke so namenjene upravljanju plovil (hitrost in smer) in reguliranju vinčev. »Railway Professional« serija je namenjena upravljanju z vlaki in tramvaji, visoko precizne upravljalne ročice pa tudi za upravljanje invalidskih vozičkov in ostalih pripomočkov.

Kontrolne postaje in upori

V proizvodnem programu proizvajalca Spohn+Burkhardt boste poleg upravljalnih ročic našli tudi kompletne kontrolne postaje s sedežem.

Ponujajo tudi močnostne upore, ki se uporabljajo kot zavorni upori na žerjavih in dvigalih.

Kliknite tukaj in si oglejte brošure

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Priporočamo vam tudi novice o: