Varen oddaljeni dostop SECOMEA

Najnovejša različica programske opreme za oddaljeni dostop SECOMEA, vam poleg funkcije za detekcijo vaših naprav, sedaj nudi tudi visok nivo zaščite varen oddaljeni dostop. Njihova rešitev je presegla zahteve najnovejšega varnostnega standarda IEC62443-3-3 in IEC62443-4-2, namenjenega za varno implementaciji industrijske avtomatizacije in kontrolnih sistemov. V podjetju SECOMEA so se tako lotili novodobnih internetnih varnostnih groženj, vse z namenom, da bi vas in vaše omrežje obvarovali pred potencialnimi nepooblašenimi vdori. 

Zaščita pred varnostnimi grožnjami

Nove varnostne posodobitve programske opreme SECOMEA vam bodo omogočile številne funkcionalnostmi. Sposobna bo pregledati programsko kodo odprtokodnih sistemov ter jo primerjati z vsemi poznanimi varnostnimi grožnjami in izpostavljenimi področji (Common Vulnerabilities and Exposures – CVE). SECOMEA bo pregledala tudi tiste grožnje, ki predstavljajo zgolj hipotetično tveganje. Tako so administratorji in navadni uporabniki pridobili veliko orodij za popoln nadzor nad varnostjo. 

Programska oprema SECOMEA omogoča tudi povsem enostavno aktiviranje ali obnavljanje varnostnega certifikata HTTPS na strežniku. Ta proces je običajno zahteval sodelovanje IT oddelka, sedaj pa je to mogoče urediti z enim klikom. Implementacija kriptografskega protokola SSL in TLS tako ne bo zahtevala nobenega specialnega znanja ter dodatnih stroškov. 

Shranjevanje podatkov na strežniku v oblaku

Podjetje Secomea je prejelo številne prošnje za shranjevanje podatkov neposredno na strežnik v oblaku. Na podlagi povratnih informacij so razvili funkcionalnost SiteManager Embedded in z njo odpravili potrebo po dodatnem strežniku na lokaciji uporabnika ali ponudnika storitev. Strežniku v oblaku zaradi funkcionalnosti SiteManager Embedded sedaj deluje kot EasyLog Master, ki omogoča enostavno konfiguracijo statičnih povezav, učinkovit nadzor nad podatki ter shranjevanje le teh. 

Polna mobilnost

SECOMEA je že do sedaj ponujala preprost oddaljeni dostop do povezanih naprav. Programerji podjetja pa so sedaj programski opremi LinkManager dodali tudi funkcionalnost za preverjanje pristnosti uporabnika z uporabo SMS obvestil. S tem so postavili temelje za razvoj storitev preko SMS obvestil. Programska oprema je tudi povsem kompatibilna z najnovejšimi različicami operacijskega sistema Windows 10. 

Prenovo je dočakala tudi programska rešitev LinkManager Mobile za vaše pametne prenosne naprave. Do sedaj je bilo za to potrebno predhodno vzpostaviti virtualno omrežno (VNC) povezavo preko tretje aplikacije, sedaj pa se ta povezava avtomatično odpre v brskalniku vaše pametne naprave. Čudovita lastnost je tudi ta, da bo vaša VNC povezava z oddaljeno napravo šifrirana. 

Tukaj si lahko ogledate tudi video posnetek, ki vam bo pokazal, kako s pomočjo programske opreme Secomea vzpostaviti oddaljen dostop s krmilnikom gibanja Yaskawa MP3300iec in Sigma 7 Servo Pack-om.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”5″ ]