Varen oddaljeni dostop SECOMEA

Programske opreme za oddaljeni dostop SECOMEA, vam poleg funkcije za detekcijo vaših naprav nudi tudi varen oddaljeni dostop. Njihova rešitev presega zahteve varnostnih standardov, namenjenega za varno implementaciji industrijske avtomatizacije in kontrolnih sistemov. V podjetju SECOMEA so se tako lotili novodobnih internetnih varnostnih groženj, vse z namenom, da bi vas in vaše omrežje obvarovali pred potencialnimi nepooblašenimi vdori.

Zaščitite pred vsemi varnostnimi grožnjami

Varnostna programska oprema SECOMEA vam omogoča številne funkcionalnosti. Sposobna je pregledati programsko kodo odprtokodnih sistemov ter jo primerjati s poznanimi varnostnimi grožnjami (Common Vulnerabilities and Exposures – CVE). SECOMEA bo pregledala tudi grožnje, ki predstavljajo  hipotetično tveganje. Tako boste pridobili veliko orodij za popoln nadzor nad varnostjo.

Programska oprema SECOMEA omogoča enostavno aktiviranje ali obnavljanje varnostnega certifikata HTTPS na strežniku. Za ta proces je običajno moral poskrbeti IT oddelka, sedaj pa lahko to uredite z enim klikom. Izvedba kriptografskega protokola SSL in TLS tako ne zahteva več specialnega znanja in dodatnih stroškov.

Oddaljeni dostop SECOMEA

Želite kupiti našo Mrežno opremo?

Shranite podatke na strežniku v oblaku

Varen oddaljeni dostop SECOMEA, Secomea cloud

Podjetje Secomea je prejelo številne prošnje za shranjevanje podatkov neposredno na strežnik v oblaku. Na podlagi povratnih informacij so razvili funkcionalnost SiteManager Embedded in z njo odpravili potrebo po dodatnem strežniku na lokaciji uporabnika ali ponudnika storitev.

Strežnik v oblaku zaradi funkcionalnosti SiteManager Embedded sedaj deluje kot EasyLog Master, ki omogoča enostavno konfiguracijo statičnih povezav, učinkovit nadzor nad podatki ter shranjevanje le teh.

Varen oddaljeni dostop za polno mobilnost

SECOMEA je programski opremi LinkManager dodala še funkcionalnost za preverjanje pristnosti uporabnika z uporabo SMS obvestil. S tem so postavili temelje za razvoj storitev preko SMS obvestil. Programska oprema je tudi kompatibilna z najnovejšimi različicami operacijskega sistema Windows 10.

Prenovo je dočakala tudi programska rešitev LinkManager Mobile za vaše pametne prenosne naprave. Doslej je bilo za to treba predhodno vzpostaviti virtualno omrežno (VNC) povezavo preko tretje aplikacije, sedaj pa se ta povezava avtomatično odpre v brskalniku vaše pametne naprave. Še bolje, vaša VNC povezava z oddaljeno napravo je šifrirana.

Želite dodatne informacije?

Varen oddaljeni dostop SECOMEA

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.