Vodenje robota s kamero

Vodenje robota s kamero je sedaj še bolj robustno. Cognex v svojih inteligentnih vision sistemih InSight predstavlja nov algoritem PatMax RedLine – najhitrejše orodje za lociranje komada in vodenje robota.

Pospešite svoj proces

Patmax Redline vision orodje za vodenje robota je ravno tako robustno kot prejšnja različica Patmax, a hkrati 5-15x hitrejši. Povečanje hitrosti je Cognex dosegel z optimizacijo algoritma ter novo strojno platformo z dvojedrnimi procesorji.

S Patmax Redline ni več potrebe po sklepanju kompromisa med hitrostjo in robustnostjo robotske aplikacije.

Želite kupiti našo opremo za Strojni vid?

Izberite popolni model

  • InSight 5705 , najhitrejši samostojni 5 MPix sistem kamere na svetu za zanesljivo kontrolo na proizvodnih linijah pri visokih hitrostih
  • InSight 8405 , najmanjši samostojni 5 MPix sistem kamere na svetu. Idealno v aplikacijah, ki zahtevajo nizko težo opreme ali imajo omejen prostor za vgradnjo
  • InSight 5705C , edini barvni samostojni 5 MPix sistem kamere na svetu, ki obravnava tudi najbolj zahtevne aplikacije z naprednimi orodji in 24-bitno barvno globino slike.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

    Vodenje robota s kamero InSight Cognex – PatMax Redline

    Ne prezrite novosti.

    Prijavite se na naše e-novice!

    Prejeli boste samo kvalitetne informacije o opremi za avtomatizacijo vodilnih proizvajalcev s katero lahko premagate konkurenco.