Photoneo

Photoneo je proizvajalec inovativne in kvalitetne opreme za 3D strojni vid, ki izhaja iz Slovaške. S svojimi rešitvami so navdušili predstavnike Evropskega parlamenta, ki so jih postavili med 50 najbolj naprednih podjetij, ki narekujejo tehnološki razvoj Evrope. Njihovi produkti so  prepričali tudi predstavnike podjetij Silicijeve doline v Kaliforniji.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in številnih uspešno zaključenih projektov na področju strojnega vida so se odločili za sodelovanje z našim podjetjem Tipteh d.o.o.. Z veseljem vam bomo pomagali pri projektih integracije opreme za 3D strojni vid na kompatibilne robotske celice vodilnih proizvajalcev. Tako Sam bomo pomagali naučiti vaše robote “videti”.

Oprema za 3D strojni vid proizvajalca Photoneo Vas bo prepričala z vodilno senzorično tehnologijo in naprednimi algoritmi za natančno 3D prepoznavo predmetov. Te specifikacije pa Vam bodo omogočile, da boste lahko robotske celice naučili izredno natančnega lociranja predmetov, manipuliranje z zaznanimi predmeti in navigacijo v prostoru.

Novice o opremi proizvajalca Photoneo lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

3D strojni vid:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

Introductory training: Photoneo Bin Picking Studio

,

Vsak mesec lahko spoznate prednosti in izzive pri uporabi rešitve Photoneo Bin Picking Studio. Predstavili vam bodo tudi glavne zahteve sistemov za 3D strojni vid v "bin picking" aplikacijah.

3D kamera za strojni vid Photoneo MotionCam-3D

,

3D kamera za strojni vid Photoneo MotionCam vam bo omogočila natančen, hiter in robusten zajem slik dinamičnih objektov v vseh aplikacijah.

Brezkontaktno merjenje: 3D PhoXi skener in Adaptive Vision Studio

Brezkontaktno merjenje s 3D strojnim vidom

,

Brezkontaktno merjenje s 3D strojnim vidom vam omogoča hitre, natančne in ponovljive meritve in kontrolo izdelkov najrazličnejših oblik in dimenzij!

Strojni vid za sodelujoče robote

,

Photoneo bin picking za sodelujoče robote omogoča hitro integracijo in programiranje ter zanesljivost. Nagrajena s certifikatom proizvajalca Universal Robots.

Photoneo 3D stojni vid

3D strojni vid Photoneo

,

Izkoristite 3D strojni vid Photoneo in naše znanje na področju strojnega vida in robotske celice vseh vodilnih proizvajalcev bomo naučili "videti"!