Prilagodljiv hibridni modul

Hans Turck predstavlja TBPN varnostni V/I blok modul, na katerem lahko kombiniramo standardne in varnostne V/I signale v eni enoti. Hibridni modul Profinet/Profisafe v IP67 zaščiti zlahka prilagodimo zahtevam sleherne naprave. Vgradnja modulov zahteva malo prostora in je cenovno ugodna.

Na varnostni strani Profinet/Profisafe modula imamo dva varnostna vhoda, kamor lahko priključimo npr. varnostno zaveso ali nujni STOP stikali. Dodatno sta tu še dva varnostna kanala ki ju lahko konfiguriramo kot vhodna ali izhoda. Poleg varnostnih, so na modulu še štirije univerzalni vhodno/izhodni kanali, ki lahko preklopijo signale do 2A. Dva od njih lahko delujeta kot IO-Link master kanala. V kombinaciji s Turck V/I IO-link vozliščem lahko na ta način priključimo do 32 univerzalnih V/I.

Oba standardna in IO-Link kanala TBPN modula lahko priključimo ločeno od varnostnih aplikacij in tako znatno poenostavimo ožičenje dodatnih pogonskih ali ventilskih blokov. Turck je razvil robustni varnostni modul za razširjeno temperaturno območje od -40 to +70 °C. Ohišje zaščite IP65/IP67/IP69K pa omogoča uporabo modula v najbolj zahtevnih okoljih.

Preberite datasheet o hibridnih modulih

Hibridni modul

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Nadzor strojev v proizvodnji Turck

, ,

Vzpostavite nadzor strojev v proizvodnji, učinkovito zbirajte podatke, jih prenesete v oblak, oddaljeno obdelujete ter zagotovite optimalno delovanje strojev

Oblačne rešitve za industrijo Turck

, ,

Oblačne rešitve za industrijo boste hitro integrirali v omrežje, razvili nove aplikacije, vzpostavili oddaljeno vzdrževanje in dodali vrednost podatkom

IP67 Turck I/O moduli small

I/O moduli za linije z več protokoli

, ,

IP67 I/O moduli za montažo neposredno na linijo. Multi-protokolarna podpora omogoča povezavo linij z različnimi protokoli, uporabite pa jih lahko kot protokolne pretvornike.

FLC krmilnik Turck ARGEE small

Turck-ovi FLC krmilniki (Field logic controllers)

, ,

FLC krmilniki za nadzor procesov brez dodatnih PLC krmilnikov in ARGEE programskim okoljem, ki vam bo omogočilo oddaljen dostop od kjerkoli in kadarkoli.

rfid

RFID moduli Turck za hitrejšo povezavo sistema v Ethernet

,

RFID moduli za hitrejšo povezavo sistema v Ethernet omrežje in prenos podatkov do krmilnika preko PROFINET, Ethernet / IP ali Modbus TCP protokolov.