Kompaktne krmilne enote HY-TTC 30/32 za cenovno občutljive aplikacije

HY-TTC 30/32 je izjemno kompaktna in zmogljiva krmilna enota, razvita za cenovno občutljive aplikacije, manjše naprave ali vozila.

Kompaktne krmilne enote TTControl HY-TTC 30/32 so bile ustvarjene za cenovno občutljive aplikacije z malo prostora. Zaščitene pa so z robustnim ohišjem zaradi česar bodo zanesljivo delovale v zelo zahtevnih podnebnih pogojih, tudi pri ekstremnih temperaturah. Predstavljajo idealno razmerje med velikostjo, zmogljivostjo, prilagodljivostjo in seveda dosegljivo ceno, s katero boste znižali stroške razvoja vaše aplikacije.
Kompaktne krmilne enote TTCONTROL HY TTC 30/32

Neprekosljiva zmogljivost in prilagodljivost

Kompaknte krmilne enote TTControl HY-TTC 30/32 so prilagojene za aplikacije, kjer nimate na voljo veliko prostora. Inženirjem v TTControl je uspelo v krmilno enoto manjših dimenzij integrirati zmogljiv 80MhZ procesor Infineon XC22xx, ki bo brez težav vodil Vaš proces.
Krmilne enote TTControl HY-TTC 30/32 Vam bodo več kot odlično služile pri nadzoru proporcionalnih funkcij. Šest od osmih PWM izhodov je opremljenih z integriranim tokovnim merilnikom. Slednja lastnost Vam bo omogočila, da boste lahko s tokom nadzirali do 3 hidravlične osi.

Kompaktne krmilne enote za Vašo aplikacijo

PRODUKTHY-TTC 32HY-TTC 30
CPU16/32 bit, 80 MHz16/32 bit, 80 MHz
Št. I/O14 inputs (analog & timer), 16 outputs (analog, digital, voltage, PVG and 8 x PWM, 6 with current feedback)14 inputs (analog & timer), 16 outputs (analog, digital, voltage, PVG and 8 x PWM, 6 with current feedback)
Vmesniki2 x CAN1 x CAN
ProgramiranjeCODESYS in programski jezik Cprogramski jezik C

 Želite izvedeti še več?

 

Kliknite tukaj in prenesite datasheet kompaktnih krmilnih enot TTCONTROL HY-TTC 30/32!

Prenesi!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Inudstrijski zasloni TTControl HY-eVision2 - naslovna slika SMALL

Robustni in zmogljivi industrijski zasloni za vse aplikacije

,

Zmogljivi IP65 industrijski zasloni, ki vam bodo zagotovili popolno berljivost v močni svetlobi ter možnost hitrega in cenejšega razvoja aplikacij.

Kompaktne krmilne enote HY-TTC-30/32 za cenovno občutljive aplikacije - naslovna small

Kompaktne krmilne enote TTControl za cenovno občutljive aplikacije

,

Kompaktne krmilne enote v robustnem ohišjem, ki predstavljajo idealno razmerje med zmogljivostjo, robustnostjo in ceno, saj Vam bodo pomagale znižali stroške Vaše aplikacije.

Naslovna varnostna krmilna enota TTCONTROL HY TTC 500

Izjemno zmogljive varnostne krmilne enote TTControl HY-TTC 500

, ,

Zagotovite varnost v zahtevnih aplikacijah z varnostno krmilno enoto. Vgradite jo v vozila in naprave v gradbeništvu ali kmetijstvu ter jo prilagodite svoji aplikaciji.

Naslovna krmilne enote TTCONTROL HY TTC 50 SMALL

IP67 krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po ugodni ceni

,

Zmogljive, fleksibilne in robustne krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po privlačni ceni. Krmilite svoj proces tudi v najtežjih aplikacijah in v najbolj zahtevnih pogojih.