Krmilne enote TTControl HY-TTC 50

Visoka zmogljivost, robustnost in fleksibilnost po dostopni ceni.

Krmilne enote TTCONTROL HY-TTC 50 vam bodo postregle z visoko zmogljivostjo in fleksibilnostjo ter vas prepričale s svojo dostopno ceno. Elektronsko vezje enote je pred zunanjimi vplivi zavarovano z robustnim IP67 aluminijastim ohišjem, zaradi česar jih boste lahko uporabili tudi v najbolj zahtevnih aplikacijah. Zaradi tega jih boste lahko uporabili tudi v ekstremnih pogojih, kjer potrebujete zanesljivo delovanje v vlagi, vibracijah, temperaturnih spremembah in tudi mehanskih obremenitvah.

Prilagodljivost po vaši meri

Zasnovane so tako, da boste lahko nastavili delovanje vsakega pin posebej ter delovanje prilagodili potrebam vaše aplikacije. Kot na primer, vse izhodne pine lahko konfigurirate kot vhodne. Krmilno enoto boste lahko programirali v programskem jeziku C ter v CODESYS-u, komunicirali pa boste lahko tudi preko CAN komunikacije, ki je nujno potrebna za vsa moderna vozila.
Zaradi vedno večje količina podatkov, ki se v modernih vozilih shranjuje in prenaša iz dneva večja, so začeli proizvajalci v večjih napravah uporabljati tudi logične podmreže. S tem namenom je TTCONTROL krmilnike enote HY-TTC 94 opremil tudi s štirimi CAN komunikacijskimi kanali.

Zmogljivost, ki Vas bo prepričala – HY-TTC 94

Najzmogljivejše krmilne enote HY-TTC 94 družine HY-TTC vam ponujajo tudi integrirano funkcijsko varnost. Poleg glavne, ima krmilnik še pomožno centralno pomnilniško enoto (CPU), ki vam zagotavlja boljši nadzor nad delovanjem glavnega CPU-ja in varnostno kritičnih vhodno/izhodnih signalov. V primeru napake, integrirano varnostno stikalo odklopi napajanje vseh izhodov in preide v varno stanje (“Safe mode”). Krmilna enota HY-TTC94 izpolnjuje zahteve PL d (Performance Level D) in ustreza standardu funkcionalne varnosti ISO/EN 13894.
Krmilne enote družine HY-TTC skrivajo v rokavu še enega aduta, ki vam bo vsekakor prišel prav. Enote so namreč zasnovane tako, da boste lahko vse izhode definirali kot vhode. Tako boste njihovo delovanje povsem prilagodili vaši aplikaciji in še dodatno povečali učinkovitost. Vhodi so Vam na voljo v različnih pull-up, pull-down opcijah, analogni vhodi pa so lahko definirani kot uporovni, potenciometrski ali tokovni.

Vas zanimajo podrobnosti?

Kliknite tukaj in prenesite katalog krmilnih enot TTCONTROL!

Prenesi!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Inudstrijski zasloni TTControl HY-eVision2 - naslovna slika SMALL

Robustni in zmogljivi industrijski zasloni za vse aplikacije

,

Zmogljivi IP65 industrijski zasloni, ki vam bodo zagotovili popolno berljivost v močni svetlobi ter možnost hitrega in cenejšega razvoja aplikacij.

Kompaktne krmilne enote HY-TTC-30/32 za cenovno občutljive aplikacije - naslovna small

Kompaktne krmilne enote TTControl za cenovno občutljive aplikacije

,

Kompaktne krmilne enote v robustnem ohišjem, ki predstavljajo idealno razmerje med zmogljivostjo, robustnostjo in ceno, saj Vam bodo pomagale znižali stroške Vaše aplikacije.

Naslovna varnostna krmilna enota TTCONTROL HY TTC 500

Izjemno zmogljive varnostne krmilne enote TTControl HY-TTC 500

, ,

Zagotovite varnost v zahtevnih aplikacijah z varnostno krmilno enoto. Vgradite jo v vozila in naprave v gradbeništvu ali kmetijstvu ter jo prilagodite svoji aplikaciji.

Naslovna krmilne enote TTCONTROL HY TTC 50 SMALL

IP67 krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po ugodni ceni

,

Zmogljive, fleksibilne in robustne krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po privlačni ceni. Krmilite svoj proces tudi v najtežjih aplikacijah in v najbolj zahtevnih pogojih.