Krmilnik UniStream in ekran na dotik Unitronics

Krmilnik UniStream in ekran na dotik sta vredna vaše pozornosti, saj vam omogočata enostavnejše krmiljenje zahtevnih aplikacij, tudi v aplikacijah, kjer ste najbolj omejeni s prostorom.

 

Krmilite zahtevne aplikacije, tudi ob pomanjkanju prostora

Krmilnik Unistream in ekran na dotik sta novosti, ki ju je predstavilo podjetje Unitronics. Slednje ustvarja napredne tehnične rešitve na področju avtomatizacije, s katerimi lahko implementirate enostavno krmiljenje vaših novih aplikacij ali izboljšate in posodobite vaše obstoječe.

V sklopu rešitev, ki jih predstavljamo tokrat, so se osredotočili na pregledno prikazovanje in možnosti oddaljenega upravljanja in prikazovanja različnih naprav. Predstavljamo vam izboljšani krmilnik UniStream in večje ekrane na dotik Unitronics, za katere verjamemo, da jih je vredno spoznati!

 

Plc krmilnik UniStream z 10,1'' ekranom na dotik
Vgradni plc krmilnik UniStream

Krmilnik UniStream – večji in boljši kot prej!

Krmilnik UniStream z 10.1” ekranom na dotik vam nudi visoko resolucijo in je na voljo v različnih verzijah že vgrajenih ali razširljivih I/O enot. Na tako velikem ekranu boste lahko prikazali več dinamičnih elementov sočasno in s tem omogočili učinkovitejši prikaz delovanja vaše naprave.

Za vašo samostojno aplikacijo izberite standardni model B5, če pa rabite več možnosti povezovanja z naprednimi protokoli, ki se uporabljajo v industriji 4.0, se odločite za Pro verzijo B10. Oba modela vas bosta razveselila s podporo različnim komunikacijskim protokolom, vključno z MQTT, VNC, FTP, SNMP, e-pošto in SMS sporočili.

Pro verzija krmilnika je pripravljena, da v njej na zelo preprost način zgradite spletno stran, naložite video predstavitve ter iz SQL strežnika prejemate in pošiljate podatke v in iz vaše naprave.

 

Krmilnik UniStream in njegove funkcionalnosti 

Z vsemi ostalimi, za UniStream serijo že znanimi funkcionalnostmi, boste lahko naredili zmogljivo aplikacijo s sodobnim izgledom. 

Izkoristite funkcionalnosti kot so:

 • samonastavljivi PID regulator,
 • shranjevanje podatkov,
 • podatkovne tabele,
 • delo z recepturami,
 • vzorčenje podatkov, prikazano prek vgrajenih trendov in merilnikov,
 • vmesnik za alarmiranje,
 • gesla v več nivojih,
 • pokončni način,
 • plug & play komunikacija za CANopen, CAN Layer2 , MODBUS, EtherNet/IP,
 • enostavno konfiguracijo servo pogonskih sklopov,
 • in ostale napredne funkcije.
PLC krmilnik UniStream z 10,1'' ekranom

Lastnosti krmilnika UniStream

O tem, da bo vaša aplikacija res sposobna zadovoljiti različne zahteve, vas lahko prepričajo splošno priznane UniStreamove lastnosti:

 • Visoko kakovostni barvni ekran na dotik, velikosti 10,1”, resolucije 1024×600 pik,
 • zmogljiv CPU, ki ga je možno razširiti z dodatnimi 2048 I/O signali,
 • že vgrajeni komunikacijski vmesniki, kot so Ethernet, USB host & device, da se boste lahko s krmilnikom povezali in ga priklopili na internet,
 • ter dodatni komunikacijski vmesniki, kot so CANbus, RS232 in RS485, ki bodo poskrbeli za povezovanje z drugimi napravami, motornimi pogoni, senzorji in ostalo periferijo.
Kliknite tukaj in prenesite navodila za montažo

S programsko opremo UniLogic skrajšajte čas razvoja za do 50%

Programska oprema UniLogic, ki je namenjena programiranju krmilnikov UniStream, vam bo omogočila, da boste na enostaven način zgradili vašo aplikacijo. V njej so integrirani vsi potrebni moduli za hitro in učinkovito delo in sicer:

 • Razvojno orodje za Ladder,
 • Orodje za enostavno oblikovanje lepih prikazov in spletnih strani,
 • Modul za konfiguracijo strojne opreme (hardware-a),
 • Modul za implementacijo komunikacijskih nastavitev in drugi moduli.

Ena od prednosti je, da lahko večkrat uporabite že izdelane ladder bloke, prikaze, spletne strani in programske spremenljivke (takoimenovane tag-e) in s tem prihranite čas za razvoj vaše aplikacije.

Unitronics ekrana 10.1

Večja ekrana na dotik podjetja Unitronics,  velikosti 10.1” in 15.6”

Premalo prostora za krmilnik? Uporabite ekran na dotik

Poskrbite za zanesljiv in pregleden prikaz vaše aplikacije na krmilnikih UniStream. Na voljo sta dva nova ekrana na dotik podjetja Unitronics, velikosti 10.1” in 15.6”. Novi ekrani so namenjeni prikazu aplikacij iz UniStream krmilnikov z virtualnim HMI, o katerih smo že pisali na Tiptehovi spletni strani.

Seveda lahko z ekrani oddaljeno spremljate in upravljate tudi aplikacije, zgrajene na drugih krmilnikih serije UniStream. Na voljo sta vam tudi dva manjša ekrana velikosti 5” in 7”, ki pa sta namenjena predvsem manjšim in enostavnejšim aplikacijam.

In kje lahko uporabite te ekrane? Najuporabnejši so za spremljanje in upravljanje strojev in naprav:

 • kjer ni enostavnega dostopa,
 • če ima naprava več mest za upravljanje,
 • če je naprava nameščena v zahtevnem okolju,
 • če delovanje naprave spremlja več operaterjev,
 • in v podobnih situacijah,

Želite dodatne informacije?

PLC krmilnik Unistream in preostali krmilniki Unitronics

Vse produktne skupine proizvajalca Unitronics

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Izboljšani krmilnik UniStream in ekrani na dotik Unitronics

,

Bi želeli hitro in enostavno posodobiti vašo industrijsko aplikacijo? Za to bodo poskrbeli izboljšani PLC krmilnik UniStream in večji ekrani podjetja Unitronics!

PLC krmilnik Unitronics v slovenskem respiratorju DIHAM

, ,

Preberite kako so partnerji projekta DIHAM razvili prototipa respiratorja DIHAM in v respiratorju uporabili tudi naš PLC krmilnik Unitronics Unistream.

PLC Unistream z Virtual HMI

,

PLC Unistream brez HMI. Robusten PLC z oddaljenim dostopom, modularnimi I/O-ji, podporo različnim komunikacijskim protokolom in brezplačno programsko opremo

PLC krmilnik Unistream 5 - majhna

Unistream 5″ – novi PLC krmilnik družine Unitronics Unistream

,

PLC krmilnik, s 5 točkovnim zaslonom na dotik. Delo s krmilnikom je sedaj povsem preprosto, saj podpira iste funkcije upravljanja kot vaš pametni telefon

PLC krmilnik Unitronics Unistream Multi Touch

PLC krmilnik Unitronics Unistream z multitouch zaslonom

,

PLC krmilnik, s 5 točkovnim zaslonom na dotik. Delo s krmilnikom je sedaj povsem preprosto, saj podpira iste funkcije upravljanja kot vaš pametni telefon