Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ – kompatibilen, zanesljiv, razpoložljiv

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+, z vgrajeno tehnologijo SPEED7 in hitrimi vhodno/izhodnimi moduli, vam svojo izjemno hitrostjo, razširljivostjo in komunikacijo omogoča učinkovito uporabo v nejrazličnejših aplikacijah. Poleg tega si z njim zagotovite dolgoročno varnost svoje investicije, saj vam bodo komponente na voljo vsaj do 2028.

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+, dobavljiv vsaj do 2028

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+, ki ga poganja SPEED7 tehnologija, je eden najhitrejših in najučinkovitejših kontrolnih sistemov. Rešitve podjetja Yaskawa VIPA, poznanega po izdelavi zanesljivih krmilnikov, vsakodnevno uporabljajo v avtomatiziranih procesih avtomobilske in živilske industrije ter v logistiki. Izkoristite tudi brezplačno tehnično podporo in učinkovito uporabite krmilnik VIPA 300S+ v najrazličnejših aplikacijah! Prepričal vas bo z naslednjimi prednostmi:

 • Na voljo bo najmanj do leta 2028,
 • Garancija je podaljšana na 36 mesecev,
 • Kompatibilen je s Siemens-om,
 • Programira se z WinPLC7, Simatic Manager Step7 ali TIA portal,
 • Dovolj hiter je za vsako aplikacijo; tehnologija SPEED7 in hitro SPEED BUS vodilo,
 • Podpira veliko komunikacijskih možnosti, tako serijskih kot EtherNet,
 • Premore centralizirano ali decentralizirano topologijo,
 • Pametno upravlja pomnilnik, ki je razširljiv.
Kliknite in prenesite brošuro krmilnika VIPA 300S+

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+: Lastnosti

 • Komponente sistema VIPA 300S+ vam bodo na voljo najmanj do leta 2028! Tako bo varnost vaše investicije dolgoročno zagotovljena. Poleg tega je garancija za krmilnik podaljšana na 36 mesecev.
 • Izkoristite hitrost s tehnologijo SPEED7, ki vam omogoča izjemno visoke zmogljivosti, ki so podprte tudi z veliko fleksibilnostjo. Krmilnik je do 10x hitrejši od primerljivih sistemov.
 • Upravljajte pomnilnik in varnost podatkov, saj lahko krmilnik deluje brez spominske kartice. Režo za SD kartico lahko uporabite za širitev pomnilnika do 8192 kB z VIPA MCC – MemoryConfigurationCard.
 • Izkoristite fleksibilno topologijo in možnost širitev. Krmilnik VIPA 300S+ podpira centralizirano in decentralizirano topologijo. Nanj lahko priključite do 10 modulov na hitrem vodilu Speed-bus. Izbiratejte med več kot 80 razširitvenimi možnostmi, pri čemer lahko na en procesor priključite do 32 razširitvenih modulov.
 • Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ je kompatibilen z VIPA krmilniki serije VIPA 300V, VIPA 300S in s krmilniki S7-300 proizvajalca Siemens.
 • Izberite orodje za programiranje, saj lahko krmilnik VIPA 300S+ lahko programirate s Siemens-ovim Simatic Managerjem Step7, TIA portalom ali WinPLC7.
 • Izkoristite različne komunikacijske možnosti, saj se lahko krmilnik VIPA 300S+ sporazumeva preko komunikacijskih protokolov:
  • serijski: ASCII, USS, 3964(R), STX/ETX, Profibus, MPI in Modbus_RTU
  • EtherNet: Modbus TCP, PROFINET in HMI

 

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+, kompatibilen s SIEMENSom

,

Z zanesljivim in takoj dobavljivim krmilnikom VIPA 300S+, kompatibilnim s SIEMENSom, enostavno in hitro povečajte vrednost in uporabnost svoje naprave!

Modularni krmilnik Yaskawa SLIO

Modularni krmilnik in I/O sistem Yaskawa Vipa SLIO

,

Izjemno kompakten modularni krmilnik Yaskawa VIPA SLIO, vam s številnimi funkcijami in praktično obliko omogoča hitrejšo in cenejšo izvedbo vaših aplikacij.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+ Yaskawa

,

Zaradi izjemne hitrosti, razširljivosti in komunikacije, lahko izkoristite krmilnik VIPA 300S+, z vgrajeno tehnologijo SPEED7, za najrazličnejše aplikacije.

Krmilnik Yaskawa Vipa microPLC SMALL

Najhitrejši MICRO PLC na svetu

,

Micro PLC, ki s tehnologijo Speed7 dosega visoko hitrost in zmogljivost. V širino meri le 72mm, nadgradite pa ga lahko z do 8 razširitvenimi moduli.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ za dolgoročno varnost naložbe

,

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ lahko zaradi hitrosti, razširljivosti in komunikacije uporabite v vseh aplikacijah. Zagotovite si dolgoročno varnost naložbe!