MICRO PLC

Micro PLC krmilnik YASKAWA VIPA Controls

Krmilnik MICRO PLC je najnovejša pridobitev podjetja YASKAWA VIPA Controls, ki se je pred nekaj leti pridružilo skupini podjetji Yaskawa Group. Združenje podjetij je botrovalo k nastanku zmogljivega, miniaturnega in cenovno atraktivnega krmilnika MICRO PLC. Kombinacija visoke funkcionalnosti, odlične zmogljivosti in njegove miniaturnosti vam prinaša nove priložnosti za optimizacijo vaših procesov in izboljšanje zmogljivosti. Tudi na manjših strojih in napravah.

Premišljen dizajn

Kot že samo ime – MICRO namiguje, gre za izredno kompakten krmilnik. V širino meri le 72 mm in je od podobnih produktov na trgu manjši kar za 50%. Krmilnik pa je možno še dodatno nadgraditi z do 8 razširitvenimi moduli.

Micro PLC z izjemno hitrostjo

A naj vas njegova velikost ne zavede. Krmilnik temelji na tehnologiji SPEED7, ki omogoča izredno hitro procesiranje. Zato je primeren tudi za zahtevnejše aplikacije, kot je precizno pozicioniranje. S tem CPU-jem je Micro PLC najhitrejši mikro kontroler na svetu.

Micro PLC z do 8 razširitvenimi moduli

Krmilnik ima 30 integriranih digitalnih vhodov/izhodov. Lahko ga dodatno razširite, tako da ga preprosto povežete z do 8 razširitvenimi moduli ter tako dobite skupaj največ 158 signalov. Vsak signal je signaliziran tudi z LED diodo. Enostavno snemljive push-in sponke vam omogočajo hitro izvedbo ožičenja in hitrejše vzdrževanje, kar vam skrajša morebitne zastoje. Push-in sponke so tudi odpornejše na vibracije in jih ni potrebno občasno preverjati, če so ustrezno privite kot je to potrebno za sponke z vijaki.

MICRO PLC

Želite več informacij o krmilnikih Vipa Micro?

Diagnostika in web server

Postavitev LED diod ob konektorju I/O signala vam omogoča enostaven pregled njegovega statusa, kljub visoki gostoti. Mikro je opremljen tudi s web strežnikom, ki vam omogoča dostop in vpogled v podatke, diagnostiko in podatke o statusih.

Prav tako lahko preko web strežnika spremljate vašo aplikacijo, ki ste jo predhodno zgradili.

Povezljivost

Krmilnik MICRO PLC vsebuje 2 portno mrežno stikalo za omrežni dostop, programiranje in komunikacije. Komunicira lahko preko Ethernet TCP/IP protokolov (Modbus TCP, Ethernet raw). Krmilnik pa se lahko uporablja tudi kot PROFIBUS slave enota. Krmilnik govori tudi PROFINET jezik. Nanj lahko priključite do 8 PROFINET naprav. MICRO lahko konfigurirate tudi kot I device v PROFINET topologiji.

Lastnosti, ki vas bodo prepričale:

  • Neprekosljivo razmerje med kakovostjo in ceno
  • Profinet Ready (podpora za Profinet Smart načrtovana konec leta 2017)
  • Možnost programiranja s SPEED7 Studio, SIEMENS SIMATIC manager in SIEMENS TIA Portal programsko opremo

Možne aplikacije

Novi MICRO PLC je visoko zmogljiv, majhen mikro krmilnik, ki ga lahko uporabite tako v serijski kot v namenski konstrukciji strojev. Kos bo najrazličnejšim nalogam kot centralni ali decentralizirani krmilnik v procesni industriji. Seveda je zaradi svoje kompaktne konstrukcije popolnoma primeren tudi za avtomatizacijo stavb.

MICRO PLC

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+, kompatibilen s SIEMENSom

,

Z zanesljivim in takoj dobavljivim krmilnikom VIPA 300S+, kompatibilnim s SIEMENSom, enostavno in hitro povečajte vrednost in uporabnost svoje naprave!

Modularni krmilnik Yaskawa SLIO

Modularni krmilnik in I/O sistem Yaskawa Vipa SLIO

,

Izjemno kompakten modularni krmilnik Yaskawa VIPA SLIO, vam s številnimi funkcijami in praktično obliko omogoča hitrejšo in cenejšo izvedbo vaših aplikacij.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+ Yaskawa

,

Zaradi izjemne hitrosti, razširljivosti in komunikacije, lahko izkoristite krmilnik VIPA 300S+, z vgrajeno tehnologijo SPEED7, za najrazličnejše aplikacije.

Krmilnik Yaskawa Vipa microPLC SMALL

Najhitrejši MICRO PLC na svetu

,

Micro PLC, ki s tehnologijo Speed7 dosega visoko hitrost in zmogljivost. V širino meri le 72mm, nadgradite pa ga lahko z do 8 razširitvenimi moduli.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ za dolgoročno varnost naložbe

,

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ lahko zaradi hitrosti, razširljivosti in komunikacije uporabite v vseh aplikacijah. Zagotovite si dolgoročno varnost naložbe!