Zanesljiv oddaljen dostop

Oddaljen dostop do vaših naprav bo sedaj še lažji. Za to bo poskrbelo IoT mrežno stikalo GECKO 4TX podjetja HIRSCHMANN, ki je nekakšen hibrid med neupravljivimi in upravljivimi mrežnimi stikali z zelo dobrim razmerjem cena / zmogljivost. GECKO 4TX zagotavlja zanesljivejšo komunikacijo z vgrajenim RSTP protokolom in dodanimi diagnostičnimi funkcijami.

Mrežno stikalo je možno nastavljati preko vgrajenega spletnega vmesnika (HTTPS), SNMP porotokola ali z HIRSCHMANN programsko opremo “Industrial HiVision”. Diagnostika same naprave ali komunikacijskih povezav je omogočena z RMON monitoringom in LLDP protokolom. Seveda pa je vsa zgodovina zapisana tudi v sistemskem LOG-u. GECKO 4TX ima štiri 100Mbit RJ45 priključke, katere je možno vsakega posebej onemogočiti, da se zavarujete pred nezaželjenimi uporabami.

Vse skupaj je zapakirano v kompaktno ohišje (25 x 114 x 79 mm) z možnostjo montaže na DIN letev.

Oddaljen dostop

Oddaljen dostop dopolnite z opremo Secomea

GECKO 4TX opcijsko omogoča tudi oddaljen dostop do vaših mrežnih naprav brez katerega koli posega v omrežje pri naročniku. Pri naročilu je z doplačilom možno nadgraditi programsko opremo mrežnega stikala, da vsebuje še SiteManager funkcionalnost podjetja Secomea katera ustvari povezavo z GatManager-jem (Cloud Server), ki je dostopen 24/7. Na vaš računalnik instalirate programsko opremo LinkManager s katero nato dostopate do vseh vaših GECKO 4TX mrežnih stikal in vseh naprav, ki so priključene na to mrežno stikalo.

Lastnosti:

  • Osnovne funkcionalnosti upravljivih stikal in dizajn neupravljivih stikal je kombinacija z zelo dobrim razmerjem cena/zmogljivost
  • SNMP, Industrial Hivision in Web vmesnik omogčajo hitro administracijo mrežnega stikala
  • RSTP omogoča zanesljivejše omrežje in s tem manj stroškov za vzdrževanje
  • Vgrajene diagnostične funkcije za hitrejše prepoznavanje napak
  • Kompaktno ohišje, 24V DC, IP30 in temperaturno področje delovanja od 0°C do +60°C

Oglejte si datasheet mrežnega stikala Gecko

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Oddaljen dostop

Preberite sorodne novice:

Hirschmann Spider 3 premium line omrežno stikalo

Omrežno stikalo SPIDER 3 Premium Line s 26 vrati

,

Zanesljivo omrežno stikalo na katerega boste priključili kar do 26 vtičnic. Robustna konstrukcija vam poleg uporabe v industriji omogoča tudi uporabo v transportni in ladijski industriji ter v tveganih okoljih.

Industrijska dostopna točka Hirschmann BAT867-R

Industrijska dostopna točka za bliskovit prenos podatkov

,

Cenovno privlačna industrijska dostopna točka, s katero boste bliskovito hitro prenašali podatke preko brezžične povezave ter dosegli prenos podatkov s hitrostjo vse tja do 867 Mbit/s.

Industrijski požarni zid Hirscmann Eagle20 in Eagle30

Industrijski požarni zid za zaščito omrežja

,

Zavarujte celotno industrijsko omrežje z naprednimi funkcijami. Enostavno konfigurirajte napravo, imejte natančen vpogled v promet ter podprite več vhodov.

Oddaljen dostop

IoT mrežno stikalo GECKO 4TX za oddaljen dostop

,

Oddaljen dostop do naprav zagotovite z mrežnim stikalom GECKO 4TX, ki zagotavlja zanesljivo komunikacijo s RSTP protokolom in diagnostične funkcije