Robustno in zanesljivo omrežno stikalo s kar 26 vrati

Omrežno stikalo serije SPIDER III Premium Line je nova izvedenka neupravljivih mrežnih stikal v ponudbi proizvajalca Hirschmann. Ta je od sedaj na voljo tudi s 16 ali 26 vtičnicami. Serija omrežnih stikal Premium line je idealna rešitev za cenovno ugodno, a še vedno visoko kvalitetno in zanesljivo delovanje industrijske mreže.

Omrežno stikalo za vse aplikacije

Omrežno stikalo boste enostavno nastavili glede na potrebe aplikacije in nanj priključili do 26 vtičnic (24* RJ45 in 2* SFP). Stikalo pa se lahko poleg visokega števila vtičnic pohvali tudi s svojimi robustnimi lastnosti in širšim naborom specifičnih standardov delovanja.

Prav zaradi tega so omrežna stikala Premuim Line poleg delovanja tudi v tveganem industrijskem okolju, namenjena za delovanje v transportnih in ladijskih aplikacijah. Inženirji so Premium linijo stikal izpopolnili in vam med drugim omogočili, da bo povezava dosegala zahteve PROFINET skladnostnega razreda A ter zanesljivo delovala v coni 2 po ATEX direktivi.

Prednosti omrežnih stikal Premium Line:

  • do 26 konfigurabilnih vtičnic (24* RJ45 in 2* SFP),
  • izboljšana možnost enostavnega upravljanja in konfiguriranja preko USB vmesnika,
  • odpornost na ekstremne industrijske razmere zahvaljujoč ojačanem kovinskem ohišju,
  • z uporabo funkcije Quality of Service (QoS) se razpoložljiva pasovna širina prioritetno nameni protokolom oz. uporabnikom, ki so ključni za delovanje sistema. S slednjo funkcijo je stikalo primerno za aplikacije, skladne s PROFINET CC-A,
  • mehanizem za preprečevanje zank v omrežju (Broadcast Storm); pri preobremenitvi sistema s kontinuiranim prevelikim prometom, naprava promet omeji in tako onemogoči sesutje sistema,
  • samodejna nastavitev ujemajočih Ethernet parametrov povezanih naprav (Auto-Negotiation, Speed, Duplex Mode), v izogib nedelovanja pod napačnimi nastavitvami (duplex mismatch),
  • posamezni neaktivni vhodi se lahko izključijo, za preprečitev nezaželenega prometa,
  • redundantno napajanje in nadzor statusa posameznih vhodov,
  • varčevanje z energijo fizičnega sloja (model OSI), kadar ni prenosa podatkov.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

 

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

[maxbutton id=”2″ ][maxbutton id=”3″ ][maxbutton id=”5″]

Preberite sorodne novice:

EAGLE40 snippet

Industrijski požarni zid EAGLE40 naslednje generacije

,

Industrijski požarni zid Hirschmann Eagle40 ekonomsko najbolj učinkovito zmanjša kibernetsko tveganje pri avtomatizaciji vaše proizvodnje in procesov.

Hirschmann Spider 3 premium line omrežno stikalo

Omrežno stikalo SPIDER 3 Premium Line s 26 vrati

,

Zanesljivo omrežno stikalo na katerega boste priključili kar do 26 vtičnic. Robustna konstrukcija vam poleg uporabe v industriji omogoča tudi uporabo v transportni in ladijski industriji ter v tveganih okoljih.

Industrijska dostopna točka Hirschmann BAT867-R

Industrijska dostopna točka za bliskovit prenos podatkov

,

Cenovno privlačna industrijska dostopna točka, s katero boste bliskovito hitro prenašali podatke preko brezžične povezave ter dosegli prenos podatkov s hitrostjo vse tja do 867 Mbit/s.

Industrijski požarni zid Hirscmann Eagle20 in Eagle30

Industrijski požarni zid za zaščito omrežja

,

Zavarujte celotno industrijsko omrežje z naprednimi funkcijami. Enostavno konfigurirajte napravo, imejte natančen vpogled v promet ter podprite več vhodov.