Industrijski zasloni TTControl HY-eVision² 

Kljub močni svetlobi zagotovite berljivost HD zaslona ter hkrati hitreje in ceneje razvijte aplikacije, tudi v zahtevnih pogojih.

Industrijski zasloni za vozila TTControl HY-eVision² vas bodo navdušili z visoko resolucijo ter prijaznim uporabniškim vmesnikom, s katerim boste učinkovito upravljali vsak proces. Prepričala vas bo tudi možnost programiranja v okolju CODESYS 3.x., ki vam ponuja različna vizualizacijska orodja in obširne slikovne knjižnice. Tako boste hitreje razvili aplikacije ter hkrati znižali stroške. Vgradili jih boste lahko tudi v zahtevnejše aplikacije, saj bodo brez težav obratovali v delovnih temperaturah med -30 in +60°C. 

Neprekosljiva zmogljivost in prilagodljivost

Industrijski zasloni TTControl HY-eVision² ponujajo veliko možnosti za izgradnjo pametnih in edinstvenih HMI-jev. Pri vgradnji ne rabite upoštevati orientacije zaslona, saj jih lahko montirate navpično ali vodoravno. Dodatne možnosti vam omogoča tudi opcija vgradnje zaslona v armaturno ploščo ali na nosilno roko.
HMI zasloni imajo integriran senzor zunanje svetlobe, s katerim boste lahko zagotovili optimalno berljivost glede na svetlobne razmere. Brez težav boste lahko enostavno prilagajali med dnevnimi in nočnimi zasloni.
Vsi zasloni vam omogočajo prikaz slike na sliki, kar vam bo prišlo prav pri prikazu do dveh kamer pri vzvratni vožnji. Industrijski zasloni prikazujejo tudi PDF datoteke, izvoz podatkov in nalaganje aplikacij pa boste lahko opravili z uporabo USB ključka.
Industrijski zasloni so Vam na voljo v 10.4” in 7” izvedbah. 7” izvedba ima tudi možnost vgradnje GPS/GSP ali WLAN modula.

Industrijski zasloni in njihove ključne prednosti

  • Natančno berite vsebino zaslona na soncu
  • Pohitrite aplikacije zaradi zmogljivega CPU in hitrega časa zagona
  • Občutite robustnost in preprosto očistite zaslone
  • Povežite do 4 CAN mreže
  • Opcijsko priključite GPS in WLAN
  • Animirajte aplikacije z izjemnimi grafikami (tudi 3D efekti in prozornost)
  • Direktno povežite do dveh kameri
  • Učinkovito programirajte v okolju CODESYS 3.x

 Potrebujete katalog?

 

Kliknite tukaj in prenesite katalog industrijskih HMI zaslonov TTControl HY-eVision²!

Prenesi!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Inudstrijski zasloni TTControl HY-eVision2 - naslovna slika SMALL

Robustni in zmogljivi industrijski zasloni za vse aplikacije

,

Zmogljivi IP65 industrijski zasloni, ki vam bodo zagotovili popolno berljivost v močni svetlobi ter možnost hitrega in cenejšega razvoja aplikacij.

Kompaktne krmilne enote HY-TTC-30/32 za cenovno občutljive aplikacije - naslovna small

Kompaktne krmilne enote TTControl za cenovno občutljive aplikacije

,

Kompaktne krmilne enote v robustnem ohišjem, ki predstavljajo idealno razmerje med zmogljivostjo, robustnostjo in ceno, saj Vam bodo pomagale znižali stroške Vaše aplikacije.

Naslovna varnostna krmilna enota TTCONTROL HY TTC 500

Izjemno zmogljive varnostne krmilne enote TTControl HY-TTC 500

, ,

Zagotovite varnost v zahtevnih aplikacijah z varnostno krmilno enoto. Vgradite jo v vozila in naprave v gradbeništvu ali kmetijstvu ter jo prilagodite svoji aplikaciji.

Naslovna krmilne enote TTCONTROL HY TTC 50 SMALL

IP67 krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po ugodni ceni

,

Zmogljive, fleksibilne in robustne krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po privlačni ceni. Krmilite svoj proces tudi v najtežjih aplikacijah in v najbolj zahtevnih pogojih.