SECOMEA 8.0

SECOMEA 8 sedaj še bolj enostavna, varna in zanesljiva.

Prehod iz verzije 7.0 na 8.0 je bil že dolgo pričakovan in prinaša veliko sprememb, ki v veliki meri poenostavijo povezovanje do vaših naprav v povsem prenovljenem grafičnem okolju. Sama varnost povezav pa je na najvišjem nivoju že od samega začetka saj je osnovno vodilo podjetja SECOMEA varnost in enostavnost. Nova verzija je skladna tudi z Microsoft-ovimi zahtevami za certificirane gonilnike in tako ne potrebujete administratorskih pravic na računalniku, da lahko uporabljate novo verzijo LinkManager-ja. Administratorske pravice so potrebne samo še za namestitev LinkManager-ja.

Novosti

Glavne spremembe opreme za oddaljeni dostop SECOMEA 8 izdaje so:
  • Aplikacija LinkManager 8.0 po novem ne potrebuje več administratorskih pravic za izvajanje povezav do vaših naprav
  • Povezavo do naprav lahko sedaj enostavno vzpostavijo LinkManager uporabniki, osnovni administratorji ter domenski administratorji
  • Na voljo vam je povsem prenovljeno grafično okolje, ki ima sedaj enotno vstopno točko tako za nadzorni sistem, LinkManager aplikacijo kot tudi mobilno LinkManager aplikacijo
  • Agente lahko sedaj združujete v skupine ter si tako z enim klikom omogočite povezavo do določenih naprav

Glavnih prednosti oddaljenega dostopa Secomea 8.0

Varnost

Varnost je vedno bila in bo tudi v prihodnje na prvem mestu ter je ob vseh večjih posegih v izvorno kodo aplikacije znova potrjena s strani varnostne organizacije ProtectEM GmbH. Več o varnostnem certifikatu si lahko ogledate TUKAJ!

Enostavnost

Enostavnost vzpostavljanja povezav je že od vsega začetka izredno pomembna tema, kar dokazuje tudi njihov slogan, ki se glasi “SEcure COmmunication Made EAsy”. To lastnost so še dodatno poudarili v najnovejši verziji opreme, v kateri lahko sedaj po novem varno povezavo kreirajo tudi inženirji, ki ne sodijo med IT osebje.

Centralen nadzorni sistem

Centralen nadzorni sistem omogoča enostavno izvajanje hierarhije dostopov, kreiranje raznih alarmov (email ali SMS) ob raznih dogodkih, enostavno nadgradnjo programskih verzij na SiteManager-jih ter ob vsem tem tudi zapisuje vso zgodovino dogodkov, ki so pomembna točka pri pridobivanju varnostnega certifikata.

Izboljšana uporabniška izkušnja

Strojna oprema oz. SiteManager lahko sedaj na lokaciji nudi funkcije WiFi usmerjevalnikov. Deluje lahko kot WiFi klient ali dostopna točka, omogoča NAT in Routing pravila, deluje lahko kot DHCP strežnik, DHCP klienti pa imajo možnost dostopa do interneta. Na tak način boste izboljšali uporabniško izkušnjo na terenu ob prvih postavitvah.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Oddaljeno vzdrževanje v industriji

, , ,

Izkoristite oddaljeno vzdrževanje, dostop, aktivni nadzor in upravljanje naprav ter zagotovite učinkovitejše delovanje v industriji.

Secomea 8.0 release

Še bolj enostavna in zanesljiva Secomea 8.0

, ,

Secomea 8.0 bo poenostavila povezovanje do vaših naprav, Skladna je z Microsoft zahtevami za certificirane gonilnike in tako za uporabo ne potrebujete ADMIN pravic na računalniku.

Secomea v7.2

Varen oddaljeni dostop SECOMEA v7.2

, ,

SECOMEA v7.2 prinaša posodobitev nivoja zaščite pri dostopanju do oddaljenih naprav in še bolj varno implementacijo industrijske avtomatizacije in kontrolnih sistemov.

Secomea

SECOMEA 4G oddaljen dostop od sedaj tudi v 4G izvedbi

, ,

Oddaljen dostop preko 4G omrežja lahko zagotovite z opremo Secomea, ki zagotavlja certificirano varno povezavo in enostavno namestitev, brez IT strokovnjaka