Teltonika izdelki za internet stvari

Teltonika vam ponuja usmerjevalnike (Routers), modeme, prehode (Gateways) in IoT platforme za avtomatizacijo. V želji, da ljudem olajšajo življenje, v skupini Teltonika IoT Group že več kot dve desetletji razvijajo vrhunske izdelke in rešitve za internet stvari (Internet of Things, IoT). Dolgoletne izkušnje, zanesljiva dobavna veriga in najmodernejši tehnološki modeli so zagotovilo sposobnosti Teltonike, da svojim strankam ponudi na milijone IoT naprav.

Teltonika usmerjevalniki

Program usmerjevalnikov serije RUT obsega široko paleto routerjev z različnimi tehnologijami brezžičnih in žičnih povezav, ter lastnostmi za specifične primere uporabe. Povezljivost je možna preko Wi-Fi (usmerjevalnik kot dostopna točka ali klient), ethernet kabla ali preko LTE (4G) omrežja. Usmerjevalnik ima dve reži za SIM kartici. Tako lahko vstavite kartici različnih operaterjev, aktivna pa bo povezava preko tiste kartice, ki je npr. v domačem omrežju (ne v gostovanju), ali ima boljši signal.

Dodana funkcionalnost je upravljanje preko SMS: napravo vklapljate ali izklapljate preko SMS sporočil oz. določite pravila, ki vam jih omogoča RutOS.

Vse usmerjevalnike odlikuje robustno aluminjasto ohišje kompaktnih dimenzij, delovanje v razširjenem temperaturnem območju od -40 °C do +75 °C, enostavna montaža na DIN letev ter širok razpon možne napajalne napetosti, 9-30 V DC.

Usmerjevalnik lahko sočasno deluje kot VPN server in klient. Operacijski sistem RutOS podpira tudi protokol MQTT in tako deluje kot MQTT broker ali publisher.

Teltonika modemi

Industrijski mobilni modemi so za vas cenovno ugodna in vsestranska opcija za zagotavljanje mobilne povezljivosti IoT ter IIoT naprav in sistemov. Zmogljivi (industrijski mobilni) modemi serije TRM vam ponujajo številne možnosti povezljivosti: 4G, LTE Cat 1, LTE Cat-M1, LPWAN in NB-IoT, združljivi pa so tudi s starejšimi tehnologijami kot je EGPRS (2G) in 3G.

Želite celoten katalog Teltonika produktov?

KLIKNITE IN PRENESITE KATALOG

Teltonika prehodi

Prehod (Gateway) je vozliščna naprava s katero povežete dve protokolarno nezdružljivi omrežji. Serija Teltonika TRB je niz programabilnih M2M prehodov, namenjenih povezovanju naprav z internetom. Izberete lahko med različnimi vmesniki kot so: Ethernet, RS232, RS485 ali I/O.

Verzija z I/O ima analogne vhode (4-20 mA) in digitalne vhode, ki so lahko tudi galvansko izolirani, ter relejske izhode (latching ali non-latching).

Teltonika prehodi
Teltonika platforma RMS

Teltonika spletna platforma RMS

Vse Teltonika usmerjevalnike in prehode lahko povežete v sistem daljinskega upravljanja RMS (Remote Management System). RMS je centralizirana spletna platforma za povezovanje vseh mrežnih naprav proizvajalca Teltonika, ki vam nudi enoten dostop, monitoring in nadzor zmogljivosti vaših naprav.

Do RMS platforme lahko dostopate preko spletnega brskalnika ali aplikacije na mobilnem telefonu. Z njo lahko ustvarite nadzorne plošče za hiter pregled določenih statistik, npr. OEE ali zgodovine potovanja vozila.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite več o internetu stvari:

EAGLE40 snippet

Industrijski požarni zid EAGLE40 naslednje generacije

,

Industrijski požarni zid Hirschmann Eagle40 ekonomsko najbolj učinkovito zmanjša kibernetsko tveganje pri avtomatizaciji vaše proizvodnje in procesov.

Oblačna IIoT platforma Unitronics UniCloud – vstopite v svet IIoT!

, ,

Oblačna IIoT platforma UniCloud je brezplačna, razširljiva in varna celovita rešitev. Zaženite jo v manj kot 30 min in takoj povečajte učinkovitost proizvodnje.

Teltonika

Teltonika – vaš ključ do interneta stvari (IoT)

,

Teltonika je proizvajalec vrhunskih usmerjevalnikov, modemov, prehodov in platform za industrijski internet stvari (IIoT). Naj vam olajšajo življenje!

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

,

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.

Nadzor strojev v proizvodnji Turck

, ,

Vzpostavite nadzor strojev v proizvodnji, učinkovito zbirajte podatke, jih prenesete v oblak, oddaljeno obdelujete ter zagotovite optimalno delovanje strojev

IP67 industrijski računalnik za zahtevna okolja

,

IP67 industrijski računalnik Axiomtek eBox800 odporen na vodo, prah in tresljaje. Omogoča zmogljivo delovanje v temperaturnem razponu od -30°C do +60°C

Vgrajeni sistem za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

,

Vgrajeni sistem eBox z modulom Nvidia Jetson, prilagojenim za izvajanje operacij nevronskih mrež in prilagojenim za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

Oblačne rešitve za industrijo Turck

, ,

Oblačne rešitve za industrijo boste hitro integrirali v omrežje, razvili nove aplikacije, vzpostavili oddaljeno vzdrževanje in dodali vrednost podatkom