Varnostne krmilne enote TTControl HY-TTC 500

Izjemna zmogljivost tudi za najbolj zahtevnih varnostnih aplikacijah.

Varnostne krmilne enote TTCONTROL HY-TTC 500 sodi v družino izjemno zmogljivih in visoko kakovostnih varnostnih krmilnikov, ki jih boste lahko brez težav uporabili tudi v najzahtevnejših aplikacijah. Zaradi kompaktnega aluminijastega zaščitnega ohišja so primerne za avtomobilsko industrijo, uporabili pa jih boste lahko tudi za vgradnjo v vozila in naprave v gradbeništvu ali kmetijstvu. Logiko krmilne enote pa boste lahko prosto programirali s programskim jezikom C oziroma v okolju CODESYS 3.0.

Neprekosljiva zmogljivost in prilagodljivost

Varnostne krmilne enote vas bodo navdušile z izredno zmogljivim 180MhZ 32-bitnim dvojedrnim ARM Cortex-R4 procesorjem, ki bo zadovoljil vse varnostne  potrebe vaše mobilne aplikacije.Prepričale pa vas bodo tudi s svojo izjemno fleksibilnostjo pri vhodno/izhodnih signalih.

Vseh 8 vhodno/izhodnih pinov namreč lahko definirate kot napetostne izhode, digitalne izhode ali analogne vhode. Tako boste lahko  nastavili delovanje vsakega pin posebej ter delovanje prilagodili potrebam vaše aplikacije. Glede na potrebe vaše aplikacije pa lahko še dodatno izbirate med tremi različicami krmilnikov HY-TTC500, ki se razlikujejo glede na konfiguracijo I/O signalov.

Zagotovite izredno visok nivo varnosti

Varnostna krmilna enota vam bo pomagala zagotovili visoko raven varnosti saj presega zahteve številnih varnostnih standardov:
  • EN ISO 13849 PL d in IEC 61508 SIL 2 TÜV varnostno certificirane varnostne krmilne enote
  • ISO 25119 AgPL d varnostni certifikat
  • Programiranje v CODESYS® Safety SIL 2, s podporo za CANopen Safety Master in ločeno programiranje varnostne in ne-varnostne programske kode
  • Programiranje v standardnem CODESYS® okolju za aplikacije brez potrebe po varnostnih funkcijah
  • Izklop izhodnih pinov v primeru nevarnosti

Vas zanimajo podrobnosti?

Kliknite tukaj in prenesite katalog varnostnih krmilnih enot TTCONTROL HY-TTC 500!

Prenesi!

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko: