Industrijski računalniki

Industrijski računalniki

Industrijski računalniki so  namenjeni za kontrolo stroja ali procesa in zaradi tega predstavljajo ključni pomen pri doseganju večjega uspeha pri industrijski avtomatizaciji. Temeljijo na

Z napredkom tehnologije in vedno večjo uveljavljenostjo področja IoT (Internet of Things), le še vedno bolj pridobivajo na pomenu. V porastu je predvsem uporaba storitev oddaljene diagnostike in oddaljene podpore.

V naši ponudbi so Axiomtek in Kontron industrijski in panelni računalniki, računalniki za DIN letev, pasivno hlajeni računalniki, robustni računalniki, računalniki za vozila, industrijski ekrani in druge različice… Tako boste brez težav našli primerno rešitev za vsako Vašo aplikacijo!

Zagotovo boste našli industrijski računalnik za vsako vašo aplikacijo!

Oddaljeno vzdrževanje v industriji

, , ,

Izkoristite oddaljeno vzdrževanje, dostop, aktivni nadzor in upravljanje naprav ter zagotovite učinkovitejše delovanje v industriji.

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

,

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.

IP67 industrijski računalnik za zahtevna okolja

,

IP67 industrijski računalnik Axiomtek eBox800 odporen na vodo, prah in tresljaje. Omogoča zmogljivo delovanje v temperaturnem razponu od -30°C do +60°C

Vgrajeni sistem za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

,

Vgrajeni sistem eBox z modulom Nvidia Jetson, prilagojenim za izvajanje operacij nevronskih mrež in prilagojenim za razvoj aplikacij z umetno inteligenco

Pametna očala Vuzix M300

,

Pametna očala Vuzix, vodilnega proizvajalca opreme za AR, s katerimi boste razvili novodobne aplikacije na širokem spektru industrijskih okolij.

Robusten in razširljiv modularni industrijski računalnik za vse aplikacije

,

Trpežen in razširljiv modularni industrijski računalnik, ki ga boste lahko uporabili za aplikacije tudi v težkih industrijskih delovnih okoljih.

Panel PC z zaslonom na dotik in atraktivno ceno

,

Tukaj lahko preberete več o Axiomtek Panel PC GOT3217WL-845-PCT industrijskem računalniku, z večtočkovnim ekranom na dotik, tankim in robustnim dizajnom ter izjemno atraktivno ceno.