Industrijski računalniki

Industrijski računalniki

Industrijski računalniki so  namenjeni za kontrolo stroja ali procesa in zaradi tega predstavljajo ključni pomen pri doseganju večjega uspeha pri industrijski avtomatizaciji. Temeljijo na

Z napredkom tehnologije in vedno večjo uveljavljenostjo področja IoT (Internet of Things), le še vedno bolj pridobivajo na pomenu. V porastu je predvsem uporaba storitev oddaljene diagnostike in oddaljene podpore.

V naši ponudbi so Axiomtek in Kontron industrijski in panelni računalniki, računalniki za DIN letev, pasivno hlajeni računalniki, robustni računalniki, računalniki za vozila, industrijski ekrani in druge različice… Tako boste brez težav našli primerno rešitev za vsako Vašo aplikacijo!

Zagotovo boste našli industrijski računalnik za vsako vašo aplikacijo!

AR rešitve za učinkovitejše terensko delo

,

Digitalizirajte in poenostavite terensko delo z rešitvami obogatene resničnosti in pametnimi očali.

Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol

,

Kvalitetne in ergonomske nosilne roke, paneli za nadzorne plošče in samostoječi stolpi vam z modularnostjo omogočajo konfiguracijo za katerokoli aplikacijo.

Pametna očala Vuzix M4000

,

Z novo tehnologijo projekcije slike na prosojnem zaslonu, vam pametna očala Vuzix nudijo še učinkovitejši dostop in nadzor naprav v industriji.

Obogatena resničnost

Obogatena resničnost naj nadgradi vašo zaznavo okolice z računalniško generiranimi dodatki. Poenostavite in izboljšajte delovanje v industrijskem okolju!

Nosilne roke in paneli za nadzorne plošče Teknokol

,

Nosilne roke in paneli Teknokol za nadzorne plošče kvalitetne in ergonomske izdelave ter modularne zasnove. Za katerokoli aplikacijo.

Oddaljeno vzdrževanje v industriji

, , ,

Izkoristite oddaljeno vzdrževanje, dostop, aktivni nadzor in upravljanje naprav ter zagotovite učinkovitejše delovanje v industriji.

Enostavno upravljajte IIoT naprave v industriji

,

IoT platforma za inteligentno upravljanje in nadzor IIoT naprav preko Axiomtek industrijskih PC-jev, identifikacijo napak in nadzor omrežja.