Krmilniki, regulacije in industrijske komunikacije

Krmilniki, regulacije in industrijske komunikacije

PLC krmilniki so prilagojeni za nadzor procesov, s katero boste enostavno povečali zanesljivost nadzora, enostavnost programiranja in diagnostiko potencialnih težav. Ko krmilnikom dodate še industrijsko komunikacijo boste imeli še bolj enostaven oddaljeni dostop do naprav. V naši ponudbi pa boste našli tudi temperaturne regulatorje, industrijski ethernet in mrežna stikala, s katerimi boste brez težav razvili aplikacijo prav za vas.

Za Vas in vaš uspeh pri industrijski avtomatizaciji zastopamo krmilnike Unitronics, TTControl, Yaskawa Vipa Controls in Turck. Našli boste tudi opremo industrijski ethernet in mrežna stikala podjetja Hirschmann, temperaturne regulatorje West CS, enkoderje in števce Hengstler ter opremo za varen oddaljeni dostop Secomea.

Preberite novice o krmilnikih, regulacijah in industrijskih komunikacijah!

MQTT – vodilni komunikacijski protokol za Industrijo 4.0

,

Lahek in zanesljiv komunikacijski protokol, enostaven za implementacijo. Uporaben je pri aplikacijah z nizkim odtisom kode ter nizko porabo podatkov in energije naprave.

Še bolj enostavna in zanesljiva Secomea 8.0

,

Secomea 8.0 bo poenostavila povezovanje do vaših naprav, Skladna je z Microsoft zahtevami za certificirane gonilnike in tako za uporabo ne potrebujete ADMIN pravic na računalniku.

OPC UA – standard za komunikacijo v avtomatizaciji

OPC UA je robusten in varen standard za komunikacijo v avtomatizaciji, s katerim boste enostavno povezali višje nivojskih sistemov in strojne opremo na nižjih nivojih.

Robustni in zmogljivi industrijski zasloni za vse aplikacije

Zmogljivi IP65 industrijski zasloni, ki vam bodo zagotovili popolno berljivost v močni svetlobi ter možnost hitrega in cenejšega razvoja aplikacij.

Omrežno stikalo SPIDER 3 Premium Line s 26 vrati

Zanesljivo omrežno stikalo na katerega boste priključili kar do 26 vtičnic. Robustna konstrukcija vam poleg uporabe v industriji omogoča tudi uporabo v transportni in ladijski industriji ter v tveganih okoljih.

Kompaktne krmilne enote TTControl za cenovno občutljive aplikacije

Kompaktne krmilne enote v robustnem ohišjem, ki predstavljajo idealno razmerje med zmogljivostjo, robustnostjo in ceno, saj Vam bodo pomagale znižali stroške Vaše aplikacije.

Izjemno zmogljive varnostne krmilne enote TTControl HY-TTC 500

,

Zagotovite varnost v zahtevnih aplikacijah z varnostno krmilno enoto. Vgradite jo v vozila in naprave v gradbeništvu ali kmetijstvu ter jo prilagodite svoji aplikaciji.

IP67 krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po ugodni ceni

Zmogljive, fleksibilne in robustne krmilne enote TTControl HY-TTC-50 po privlačni ceni. Krmilite svoj proces tudi v najtežjih aplikacijah in v najbolj zahtevnih pogojih.

I/O moduli za komunikacijo linij z različnimi protokoli

, ,

IP67 I/O moduli za montažo neposredno na linijo. Multi-protokolarna podpora omogoča povezavo linij z različnimi protokoli, uporabite pa jih lahko kot protokolne pretvornike.