RTA Motion Control Systems

RTA Motion Control Systems je vodilno združenje podjetij na področju pogonov s koračnimi motorji in eden vodilnih proizvajalcev v Evropi. Krmilnike za koračne motorje proizvajajo že od leta 1976 in ima na tem področju že zelo dolgo tradicijo in ogromno znanj. V tem času so izdelali že več kot 1.000.000 krmilnikov za koračne motorje za Italijanski trg in 40 držav po celem svetu.

Skupina R.T.A. je sestavljena iz štirih podjetij: R.T.A. s.r.l. s sedežem v Italiji, ustanovljena leta 1976, R.T.A. Germany, ustanovljena leta 2001, R.T.A. Iberica Spain, ustanovljena leta 2008 in R.T.A. Indija, ki je bila ustanovljena leta 2019.

Novice o opremi proizvajalca RTA lahko najdete na naši strani:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

Pogonski krmilnik X-PLUS RTA

Pogonski krmilnik X-PLUS podjetja RTA

,

Pogonski krmilnik X-PLUS uporabite za izjemno natančno, tiho in gladko delovanje svojega koračnega motorja, priključenega direktno na omrežno napetost.

Industrijski koračni motorji serije RH

,

Iščete rešitev za industrijsko motion aplikacijo? Robustni in enostavni industrijski koračni motorji serije RH iz podjetja RTA s.r.l. so pravi odgovor!

Koračni motor in pogonski krmilnik z EtherCAT komunikacijo

,

Potrebujete zanesljiv pogon za aplikacijo? Izberite odlično kombinacijo pogonskega krmilnika z EtherCAT komunikacijo in koračnega motorja.

Koračni motorji

, ,

Koračni motorji pretvorijo električni signal v mehansko rotacijo osi. So sinhronski motorji, ki razdelijo celoten obrat osi na korake. Preberite več...