Sangel Systemtechnik

Sangel Sytemtechnik je nemški proizvajalec zelo kvalitetnih industrijskih LED svetil za vgradnjo v stroje in delovna mesta. S konstantnim razvojem so uspeli s svojimi LED svetili doseči polno barvno reprodukcijo. Na tak način boste lahko ločili med vsemi barvnimi odtenki, ki bi jih lahko v ostalih primerih zamešali.

Premišljena zasnova aluminijastih ohišji odlično odvajajo toploto, zaradi česar proizvajalec jamči izredno dolg čas obratovanja. S temeljito kontrolo kakovosti so uspeli natančno segmentirati LED svetila, glede na njihovo svetlost. S tem so zagotoviti, da bo prav vsako industrijsko LED svetilo iz iste serije, svetilo s povsem enako stopnjo svetlosti. Pri proizvodnji zaščitnih pokrovov so uporabili različne materiale ter vam tako omogočili, da boste lahko izbrali optimalno rešitev, prilagojeno glede na potrebe vašega delovnega okolja.

Novice o opremi proizvajalca Sangel Systemtechnik lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Industijska LED svetila:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

LED svetila Sangel za osvetlitev delovnih mest small

Osvetlitev delovnih mest z LED svetili Sangel

,

LED svetila Sangel za osvetlitev delovnih mest. Poskrbite za optimalno svetlost prostora, izboljšajte počutje in stimulirajtr učinkovitost zaposlenih.

Industrijska LED svetila Sangel

Industrijska LED svetila za vgradnjo v stroje

,

Industrijska LED svetila z zagotovljeno 60.000 ur dolgo življenjsko dobo, polno barvno reprodukcijo, različnimi zaščitnimi pokrovi in več načini pritrditve.