Fotocelica s povečano funkcijsko rezervo

Fotocelica iz družine 46C priznanega proizvajalca Leuze Electronic ima povečano funkcijsko rezervo celo za 80% glede na predhodne modele. S povečanjem rezerve pa dosežemo dve bistveni izboljšavi:

  • Boljše in učinkovitejše izločanje ambientne svetlobe iz okolice, sedaj je senzor praktično popolnoma neobčutljiv na svetlobo okolice
  • Avtomatsko prilagajanje občutljivosti kadar se na steklu pojavijo nečistoče in v primeru refleksij iz okolice.

Ti dve izboljšavi pomenita večjo zanesljivost delovanja v vseh pogojih in manjši čas izpada v industrijskih aplikacijah. Zaradi teh lastnosti je fotocelica SR 46C še posebej primerna za uporabo na transportnih trakovih v lesno predelovalni industriji in specialnih strojih, ki zahtevajo visoko zanesljivost delovanja.

Želite izvedeti več o fotocelicah Leuze Electronic serije 46C?

Fotocelica
Fotocelica Leuze serije 46C v različnih aplikacijah

Fotocelica za zahtevna okolja

Senzor je namenjen za uporabo v širokem temperaturnem območju od -40°C to +60°C in ustreza zaščitnemu razredu IP67 ali IP69K, kar pomeni, da ga lahko uporabimo tudi v naj zahtevnejših okoljih.

  • »Teach« gumb za preprosto in hitro nastavitev občutljivosti.
  • Vrtljiv potenciometer za precizno nastavitev občutljivosti v širokem območju
  • Dobro viden LED indikator na vidnem mestu senzorja

Podjetje Leuze Electronic je družino fotocelic SR 46C izdelalo v vseh tipih svetlobnih senzorjev. Na voljo so vam naslednji modeli:

  • Svetlobna zapora z veilko funkcijsko rezervo in dometom kar 150m
  • Zrcalno refleksna izvedba v kombinaciji z zelo majhnimi ogledali posebej primerna za prašna okolja  in detekcijo transparentnih folij
  • Verzija s svetlobnim pasom RK 46 VarOS je posebna izvedba zrcalno refleksne celice za detekcijo predmetov nepravilnih oblik.
  • Tipalo iz družine SR 46C se ponaša z najdaljšo tipalno razdaljo v svojem razredu, saj lahko zanesljivo tipa predmete tudi do razdalje 3m.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Cilindrična fotocelica serije 412 Leuze Electronic - naslovna slika small

Cilindrična fotocelica za aplikacije z omejenim prostorom

,

Cilindrična fotocelica Leuze Electronic serije 412B, ki jo boste brez težav uporabili v aplikacijah z omejenim prostorom.

Fotocelica 25c Leuze Electronics - naslovna slika small

Fotocelica 25C Leuze electronic – sedaj še bolj zmogljiva

,

Fotocelica 25C je zaradi povečane zmogljivostne rezerve za 80% boljša od prejšnjih modelov. Višja stopnja zaščite pa omogoči uporabo v zahtevnih aplikacijah.

kontrastni senzor

Kontrastni senzor za zaznavanje hitrih predmetov

,

Kontrastni senzor Leuze v različnih modelih za okolja z zahtevano visoko stopnjo čistoče. Avtomatsko prilagajanje občutljivosti, dvokanalni IO-Link vmesnik.

Miniaturne fotocelice 3C Leuze Electronic

Miniaturne fotocelice za vse vrste aplikacij

,

Miniaturne fotocelice Leuze serije 3C v treh različnih modelih in primerne za vsako aplikacijo. Sedaj na voljo z boljšimi lastnostmi in še boljšo ceno.