Fotocelica s povečano funkcijsko rezervo

Fotocelica iz družine 46C priznanega proizvajalca Leuze Electronic ima povečano funkcijsko rezervo celo za 80% glede na predhodne modele. S povečanjem rezerve pa dosežemo dve bistveni izboljšavi:

  • Boljše in učinkovitejše izločanje ambientne svetlobe iz okolice, sedaj je senzor praktično popolnoma neobčutljiv na svetlobo okolice
  • Avtomatsko prilagajanje občutljivosti kadar se na steklu pojavijo nečistoče in v primeru refleksij iz okolice.

Ti dve izboljšavi pomenita večjo zanesljivost delovanja v vseh pogojih in manjši čas izpada v industrijskih aplikacijah. Zaradi teh lastnosti je fotocelica SR 46C še posebej primerna za uporabo na transportnih trakovih v lesno predelovalni industriji in specialnih strojih, ki zahtevajo visoko zanesljivost delovanja.

Želite izvedeti več o fotocelicah Leuze Electronic serije 46C?

Fotocelica
Fotocelica Leuze serije 46C v različnih aplikacijah

Fotocelica za zahtevna okolja

Senzor je namenjen za uporabo v širokem temperaturnem območju od -40°C to +60°C in ustreza zaščitnemu razredu IP67 ali IP69K, kar pomeni, da ga lahko uporabimo tudi v naj zahtevnejših okoljih.

  • »Teach« gumb za preprosto in hitro nastavitev občutljivosti.
  • Vrtljiv potenciometer za precizno nastavitev občutljivosti v širokem območju
  • Dobro viden LED indikator na vidnem mestu senzorja

Podjetje Leuze Electronic je družino fotocelic SR 46C izdelalo v vseh tipih svetlobnih senzorjev. Na voljo so vam naslednji modeli:

  • Svetlobna zapora z veilko funkcijsko rezervo in dometom kar 150m
  • Zrcalno refleksna izvedba v kombinaciji z zelo majhnimi ogledali posebej primerna za prašna okolja  in detekcijo transparentnih folij
  • Verzija s svetlobnim pasom RK 46 VarOS je posebna izvedba zrcalno refleksne celice za detekcijo predmetov nepravilnih oblik.
  • Tipalo iz družine SR 46C se ponaša z najdaljšo tipalno razdaljo v svojem razredu, saj lahko zanesljivo tipa predmete tudi do razdalje 3m.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Fotoelektrični senzor DRT 25 za detekcijo vseh objektov

,

Fotoelektrični senzor DRT vam bo pomagal detektirati vse vrste objektov, neodvisno od njihove barve in oblike. Enostaven za uporabo in primeren tudi za zahtevnejša okolja...

Cilindrična fotocelica serije 412 Leuze Electronic - naslovna slika small

Cilindrična fotocelica za aplikacije z omejenim prostorom

,

Cilindrična fotocelica Leuze Electronic serije 412B, ki jo boste brez težav uporabili v aplikacijah z omejenim prostorom.

Fotocelica 25c Leuze Electronics - naslovna slika small

Fotocelica 25C Leuze electronic – sedaj še bolj zmogljiva

,

Fotocelica 25C je zaradi povečane zmogljivostne rezerve za 80% boljša od prejšnjih modelov. Višja stopnja zaščite pa omogoči uporabo v zahtevnih aplikacijah.

kontrastni senzor

Kontrastni senzor za zaznavanje hitrih predmetov

,

Kontrastni senzor Leuze v različnih modelih za okolja z zahtevano visoko stopnjo čistoče. Avtomatsko prilagajanje občutljivosti, dvokanalni IO-Link vmesnik.

Miniaturne fotocelice 3C Leuze Electronic

Miniaturne fotocelice za vse vrste aplikacij

,

Miniaturne fotocelice Leuze serije 3C v treh različnih modelih in primerne za vsako aplikacijo. Sedaj na voljo z boljšimi lastnostmi in še boljšo ceno.