Industrijski interferometer za brezkontaktno merjenje razdalje in debeline

Industrijski interferometer z belo svetlobo podjetja Micro Epsilon vam omogoča brez kontakta izmeriti minimalne razdalje in debeline v zahtevnih industrijskih aplikacijah. Zagotovite si stabilnost meritev z ločjivostjo pod nanometrom! Ta interferometer širi obseg aplikacij s konfokalnimi senzorji.

Industrijski interferometer za zahtevne industrijske aplikacije

Industrijski interferometer z belo svetlobo je najnatančnejši optični merilni sistem podjetja Micro Epsilon. Micro Epsilon je vodilni ponudnik naprednih merilnih rešitev na področju avtomatizacije, zlasti tam, kjer potrebujete izjemno natančne meritve ali analize.

Interferometer lahko v industriji izkoristite za meritve razdalje in debeline v sub-nanometrskem območju, tudi <30 pm. Pri tem se lahko poleg njegove izjemne natančnosti zanesete tudi na stabilnost opravljenih meritev. Na razpolago so 3 modeli interferometrov za različne aplikacije, dva za merjenje razdalje in eden za merjenje debeline.

Na področju industrijske avtomatizacije lahko interferometer z belo svetlobo izkoristite v aplikacijah, kjer v proizvodnji potrebujete najvišjo stopnjo natančnosti meritev. Prav vam bo prišel npr. v proizvodnji polprevodnikov, tankih slojev/filmov, zaslonov, LED in v steklarski industriji.

Interferometer z belo svetlobo Micro Epsilon

Industrijski interferometer in njegove lastnosti

Velika robustnost in prilagodljivost

Industrijski interferometer z belo svetlobo je sestavljen iz robustnega senzorja, zelo prilagodljivega optičnega kabla in kontrolerja v aluminijastem ohišju, ki ga lahko namestite na DIN nosilce. Ker lahko kontroler aktivno kompenzira spremembe v okoljski temperaturi in je izjemno temperaturno stabilen, ga lahko uporabite tudi v temperaturno zahtevnih razmerah. Dolžina kabla do 20 m omogoča prostorsko ločitev senzorja in kontrolerja.

Enostavna vgradnja

Za optimalno integracijo interferometra v naprave in sisteme vam je na voljo širok nabor možnih vmesnikov: digitalni vmesniki (Ethernet/EtherCAT/RS422), enkoderske povezave, analogni izhodi, sinhronizacijski izhodi in digitalni I/O. Rešitev Micro-Epsilon vam omogoča ogromno raznolikih nastavitev, ki jih enostavno izvedete preko spletnega vmesnika.

Industrijski interferometer za različne industrijske in aVtomatizacijske aplikacije

Na voljo so vam trije modeli IMS5x00 namenjeni različnim aplikacijam:

  • IMS5400-DS je namenjen najnatančnejšim meritvam razdalje v industriji. Nudi vam možnost meritve pri veliki oddaljenosti od tarče in zajem velikega merilnega področja. 
  • IMS5600-DS je namenjen meritvam razdalje z nanometrsko natančnostjo, predvsem v proizvodnji elektronike in polprevodnikov. Idealen je, če merite steklo, kovine in reflektivne površine.
  • IMS5400-TH je namenjen nanometrskim meritvam debeline v industrijskih procesih. Omogoča vam stabilne meritve debeline v območju 35–2100 µm, ne glede na oddaljenost od tarče.

Za razliko od običajnih laserskih interferometrov, IMS5x00 merijo absolutno razdaljo. Na ta način vam omogočajo tudi zelo natančne meritve stopničastih profilov.

Interferometer z belo svetlobo natančnost

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

thicknessGAUGE

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon

,

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon izkoristite za izredno natančne meritve debeline različnih materialov in površin, po zelo ugodni ceni.

Laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250

Industrijski laserski senzor razdalje za merjenje velikih razdalj

,

Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250 vam brezkontaktno, hitro in natančno izmeri velike razdalje v zahtevnih industrijskih aplikacijah!

Industrijski interferometer za zelo natančne brezkontaktne meritve

,

Industrijski interferometer z belo svetlobo za brezkontaktno meritev razdalje in debeline v nanometrskem območju v zahtevnih industrijskih aplikacijah!

Laserski triangulacijski senzor Micro-Epsilon za najbolj natančne meritve

,

Laserski triangulacijski senzor optoNCDT 1900 je kompakten in robusten senzor, ki vam bo zagotovil natančne in zanesljive meritve na zahtevnih površinah!

Spektrometer Micro Eplion ACS700 za merjenje barv

,

Spektrometer ACS700 vam bo omogočil izredno natančno in hitro brezkontaktno merjenje barv in odtenkov izdelkov in snovi v industriji ter laboratorijih.