Industrijski laserski senzor razdalje za  merjenje velikih razdalj

Zmogljiv industrijski laserski senzor optoNCDT ILR2250-100 Micro Epsilon vam omogoča natančne brezkontaktne meritve celo do razdalje 150 m in na zahtevnih površinah. Zagotovite si vsestranski, kompakten in izjemno hiter senzor, ki ga boste enostavno integrirali v različne industrijske aplikacije!

Industrijski laserski senzor razdalje za zahtevne industrijske aplikacije

Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250-100 podjetja Micro Epsilon omogoča tudi natančne brezkontaktne meritve večjih razdalj v zahtevnih industrijskih okoljih. Micro Epsilon je vodilni ponudnik naprednih merilnih rešitev na področju avtomatizacije, zlasti tam, kjer potrebujete izjemno natančne meritve ali analize.

Laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250-100 deluje po principu meritve faznega zamika po odboju. Zagotavlja vam najboljše rezultate tudi na temnih, strukturiranih ali slabo reflektivnih površinah. Če na merjenec pritrdite reflektor, boste lahko izmerili celo razdalje do 150 m. Brez reflektorja (ogledala) vam senzor omogoča meritve do 100 m.

 

Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250
Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250 doseg

Izredno natančno merite velike razdalje

Industrijski laserski senzor optoNCDT ILR2250-100 vam omogoča meritev razdalj večjih od 0,05 m. Linearnost pri meritvah razdalje med 0,05 do 20 metrov je ± 1 mm, v skladu s standardnim odklonom 2σ (za 95,4% vseh meritev). Glede na zahtevano natančnost ali tip tarče lahko izbirate med štirimi režimi delovanja senzorja. Četrti od režimov, t.i. “Automatic mode”, je namenjen meritvam temnih, slabo reflektivnih in oddaljenih tarč. ILR2250 vam torej omogoča meritve na številnih, tudi zahtevnih površinah.

KLIKNITE IN PRENESITE BROŠURO
Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250 lastnosti

Industrijski laserski sezor razdalje: Lastnosti

Kompaktna zasnova za vsestranske merilne naloge

Industrijski laserski senzor še posebej navdušuje z visoko hitrostjo. Na račun aluminijastega litega ohišja in majhne teže ga lahko enostavno integrirate v številne industrijske aplikacije. 

  • Veliko merilno območje: do 100 m (do 150 m z reflektorjem)
  • Visoka natančnost in stabilnost signala
  • Linearnost: ± 1 mm (0,05 – 20 m, standardni odklon 2σ)
  • Ločljivost: 0,1 mm
  • Ponovljivost: <300 µm
  • Analogni izhod in digitalni vmesniki (RS422 / USB)
  • Kompaktna zasnova: le 102 mm x 53 mmn x 50 mm
  • Majhna teža: 254 g

Industrijski laserski senzor razdalje za OEM aplikacije

Laserski senzor ILR2250-100 je še posebej primeren za aplikacije OEM in ga lahko uporabite v prometu, logistiki in transportni tehniki ter v avtomatizacijski tehnologiji. V kovinski in jeklarski industriji lahko z njim izmerite celo razdaljo do vročih in žarečih tarč.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Merilni sistem debeline z O-okvirjem Micro-Epsilon

Zanesljiv merilni sistem debeline z O-okvirjem Micro-Epsilon

,

Z vrhunskim sistemom thicknessGAUGE O.EC izjemno natančno izmerite debeline različnih materialov in se izognite stroškom in pomanjkljivostim ob sestavljanju sistema iz večih senzorjev.

Inductive displacement sensors M-E

Induktivni senzorji pomika Micro-Epsilon

,

Izkoristite robustnost, dolgo življenjsko dobo in zanesljivost senzorjev pomika za hitre meritve v tesnih prostorih in zahtevnih industrijskih aplikacijah.

3D snapshot senzorji

Precizni 3D snapshot senzorji za proizvodne linije

,

3D snapshot senzorje Micro-Epsilon izkoristite za natančne avtomatizirane meritve in preverjanje površin na proizvodni liniji in povečajte produktivnost!

thicknessGAUGE

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon

,

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon izkoristite za izredno natančne meritve debeline različnih materialov in površin, po zelo ugodni ceni.

Micro-Epsilon webinar: 3D sensors for integrators

Micro-Epsilon Webinar: 3D Sensors for geometry and surface inspections

,

26.1. ob 9h ali 27.1. ob 15.30 izvedite vse o visoko natančnih 3D senzorjih za nadzor geometrije in oblike predmetov ter kontrolo kvalitete njihove površine. Izkoristite jih za povečanje svoje produktivnosti!