Zmogljiv merilni sistem debeline z O-okvirjem

Merilni sistem debeline z O-okvirjem širi nabor sistemov thicknessGAUGE proizvajalca preciznih senzorskih rešitev Micro-Epsilon. ThicknessGAUGE O.EC uporabite za zanesljivo in visoko natančno linijsko merjenje plastičnih trakov, filmov in folij, debelih do 3 mm in širokih do 1,25 m. Kompletno »Out-of-the-box« rešitev po dostopni ceni lahko izkoristite v novi proizvodni liniji ali pa z njo nadgradite obstoječo proizvodno linijo.

Uporabite vrhunski merilni sistem debeline

Rešitev thicknessGAUGE O.EC zapolnjuje vrzel med enostavnimi rešitvami in dragimi namenskimi sistemi za merjenje debeline in nadzor kakovosti v proizvodnji. Vključuje kompakten, robusten O-okvir, integrirano krmilno omaro in aluminijast merilni valj.

Merilni sistem debeline z O-okvirjem vam omogoča natančne meritve, z linearnostjo do ±0,3 µm. Merite lahko plastične trakove, filme in folije, katerih debelina ne presega 3 mm in so široki največ 1,25 m. Senzor, ki se premika čez merjenca, izmeri prečni profil debeline materiala. Če je senzor nad merjencem nepremičen, pridobite meritve vzdolžnega profila debeline materiala.

Najvišja natančnost po dostopni ceni

Izognite se težavam in pomanjkljivostim ob samostojnem sestavljanju merilnega sistema debeline iz posameznih senzorjev. Merilni sistem thicknessGAUGE O.EC je kompakten, že pripravljen sistem za merjenje debeline in nadzor kakovosti. Z njim ne boste prihranili le denarja ampak tudi čas in skrbi. Če razpoložljivi modeli tega sistema ne ustrezajo vsem zahtevam vaše aplikacije, so vam na voljo dražji thicknessCONTROL sistemi Micro-Epsilon.

Sistem je primeren za vključitev v proizvodne linije, na primer pri proizvodnji plastičnih oz. specialnih filmov za baterije. Lahko ga vključite v novo proizvodno linijo ali pa z njim nadgradite že obstoječo.

Kliknite in prenesite datasheet

Spoznajte način merjenja debeline

Meritev debeline materiala s submikronsko natančnostjo in visoko stabilnostjo signala omogoča senzor combiSENSOR KSS6430. Združuje kapacitivni senzor in pa induktivni eddyNCDT senzor, ki temelji na tehnologiji vrtinčnih tokov. Oba senzorja merita iz iste strani, v smeri aluminijastega merilnega valja.

Z uporabo dielektrične konstante neprevodnega medija kapacitivni senzor natančno določi razdaljo do vrha merjenca. Sočasno induktivni eddyNCDT senzor skozi merjenca izmeri razdaljo do aluminijastega valja. Razlika med obema meritvama je debelina merjenca. Pred pričetkom meritve je potrebna kalibracija na referenčnem merjencu z znano debelino.

Izkoristite zmogljivo programsko opremo

Vsi merilni sistemi thicknessGAUGE O.EC so opremljeni z industrijskim panelnim PC za večtočkovni dotik. Na njem je naložena thicknessCONTROL programska oprema iz precej dražjih namenskih sistemov thicknessCONTROL.

Merite lahko debelino na fiksnem položaju, debelino profila ob potovanju senzorjev ali pa različne longitudinalne trende. Posledično so vam na voljo različne možnosti predstavitve izmerjenih procesnih vrednosti. Vključena je tudi statistično procesna kontrola vseh meritev, ki vam omogoča lasten širok nabor avtomatskih preverjanj.

Izkoristite lahko še druge funkcionalnosti za dokumentiranje in procesno kontrolo: podatkovno bazo za produkte, podatkovno bazo za arhiv proizvodnje, statistično ocenjevanje, kot tudi nadzor mejnih vrednosti, ob uporabi digitalnih področnih vmesnikov.

Merilni sistem debeline uporabite za različne aplikacije

Sistem thicknessGAUGE O.EC je primeren za aplikacije meritev:

  • plastičnih filmov,
  • plastičnih trakov,
  • plastičnih folij,
  • pri proizvodnji baterij; npr. meritve debeline materialov za gorivne celice in baterijske filme, s prevlekami ali brez,
  • drugo.
  • ThicknessGAUGE material engineering
  • ThicknessGAUGE energy industry

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Merilni sistem debeline z O-okvirjem Micro-Epsilon

Zanesljiv merilni sistem debeline z O-okvirjem Micro-Epsilon

,

Z vrhunskim sistemom thicknessGAUGE O.EC izjemno natančno izmerite debeline različnih materialov in se izognite stroškom in pomanjkljivostim ob sestavljanju sistema iz večih senzorjev.

Inductive displacement sensors M-E

Induktivni senzorji pomika Micro-Epsilon

,

Izkoristite robustnost, dolgo življenjsko dobo in zanesljivost senzorjev pomika za hitre meritve v tesnih prostorih in zahtevnih industrijskih aplikacijah.

3D snapshot senzorji

Precizni 3D snapshot senzorji za proizvodne linije

,

3D snapshot senzorje Micro-Epsilon izkoristite za natančne avtomatizirane meritve in preverjanje površin na proizvodni liniji in povečajte produktivnost!

thicknessGAUGE

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon

,

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon izkoristite za izredno natančne meritve debeline različnih materialov in površin, po zelo ugodni ceni.

Micro-Epsilon webinar: 3D sensors for integrators

Micro-Epsilon Webinar: 3D Sensors for geometry and surface inspections

,

26.1. ob 9h ali 27.1. ob 15.30 izvedite vse o visoko natančnih 3D senzorjih za nadzor geometrije in oblike predmetov ter kontrolo kvalitete njihove površine. Izkoristite jih za povečanje svoje produktivnosti!