Potezni senzorji z visoko preciznostjo

Potezni senzorji podjetja Micro Epsilon merijo linearne pomike z uporabo visoko fleksibilne jeklene vrvi. Navijalni boben jeklene vrvi je pritrjen na senzorski element, ki v odvisnosti od oddaljenosti zagotavlja izhodni signal. Merilnik odlikuje visoka preciznost in velik dinamični razpon. Uporaba visoko kvalitetnih komponent je najboljše  zagotovilo za dolgo življenjsko dobo visoko zanesljivost delovanja.

Kombinacija velikosti, merilnega območja, robustnosti in cene dela produkte družine MK prav posebne. Družina MK ima najboljše razmerje med ceno in kvaliteto v široki paleti senzorjev. Možno jih je tudi preprosto prilagoditi po zahtevah kupca, prilagajati je možno merilna območja in preciznost.

Majhne dimenzije, robustno plastično ohišje, veliko različnih modelov so zagotovilo, da senzorje iz družine MK lahko uporabimo za veliko različnih aplikacij. Mednje sodijo merjenje višine dvižnih miz, merjenje razdalj na avto dvigalih, merjenje dvigalnih platform in še mnogo več.

Prikaz delovanja poteznih senzorjev
Podrobnosti poteznega senzorja
Različni modeli poteznih senzorjev

Potezni senzorji in njihove lastnosti

Merilniki iz družine MK imajo zelo ugodno razmerje med velikostjo senzorja in merilnim območjem, kar je posebej pomembno pri aplikacijah, kjer imamo zelo omejen prostor za senzor. Na voljo so z merilnimi območji od 50mm do 50.000mm, najboljše izvedbe pa dosežejo linearnost kar 0,05% merilnega območja. Na voljo pa so analogni modeli s tokovnim napetostnim ali uporovnim izhodom. Pri digitalnih modelih pa je na voljo izhod z inkrementalnim enkoderjem.

Želite izvedeti več?

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Najmanjši žični potezni senzorji

,

Najmanjši žični potezni senzorji Micro Epsilon, s katerimi boste zanesljivo merili linearne pomike, tudi pri zelo hitrih spremembah hitrosti vrvi

infrardeči pirometer Micro Epsilon Thermometer CS small

Infrardeči pirometer Micro Epsilon thermoMETER CS

,

Izredno natančen infrardeči pirometer Micro Epsilon thermoMETER CS, s katerim boste hitro brez-kontaktno merili temperaturo vseh običajnih materialov v industriji do 400°C.

Laserski merilnik Micro Epsilon optoNCDT 1750 mala

Občutno izboljšan laserski merilnik Micro Epsilon optoNCDT 1750

,

Kompakten in natančen laserski merilnik z napredno tehnologijo za hitre in optimalne meritve v vseh aplikacijah v industrijskih okoljih!