S pretočnim senzorjem FS+ učinkovito nadzirajte pretok in temperaturo tekočin

Iščete edinstveno kombinacijo zanesljivega in ponovljivega nadzora nad pretokom in temperaturo tekočin, kompaktnosti, visoke stopnje zaščite pred zunanjimi vplivi in enostavnega upravljanja? Sočasno pa še rešitev, ki vam ponuja IO-Link komunikacijo? Potem je pretočni senzor FS+ podjetja Turck pravi izbor za vas!

Pretočni senzor FS+ za optimalno rešitev za vaše aplikacije

Tehnologija vam mora olajšati vsakdanja opravila, biti mora dostopna, intuitivna in prilagodljiva. Iznajdljivi industrijski dizajn vas mora navdušiti in omogočiti, da se izdelek izkaže tudi v zahtevnem industrijskem okolju. Vse to so lastnosti novega pretočnega senzorja FS+ podjetja Turck, z IO-Link 1.1 komunikacijo. Po več letih intenzivnega razvoja ta senzor izpolnjuje tudi najstrožje zahteve.

Kompaktni pretočni senzor FS+ vam zagotavlja zanesljiv in ponovljiv nadzor pretoka in temperature tekočih medijev v vaši proizvodnji. Z lahkoto ga upravljate, zaradi inovativnega koncepta tesnjenja in dobre zaščite pred zunanjimi vplivi pa ga lahko brez strahu uporabite tudi v najzahtevnejših razmerah.

Pretočni senzor FS+ Turck

Hitro nastavite preklopno točko

Pretočni senzor FS + lahko hitro in priročno vgradite v vaše stroje in naprave. Povezava senzorja je enostavna, saj lahko samodejno zaznajo PNP / NPN signale. Izkoristite lahko tudi izjemne prednosti funkcije »Quick Teach«, s katero v nekaj sekundah neposredno nastavite preklopno točko na napravi. S spremljanjem pretoka s funkcijo »Delta flow«  zagotovite, da se učna točka vklopi ob pravem času.

Izkoristite maksimalno zaščito pred vplivi okolja

Pretočni senzor FS + upravljate s tremi sledilnimi ploščicami, ki vam omogočajo udobno navigacijo kot na pametnem telefonu, hkrati pa odpravljajo potrebo po dodatnih tesnilnih površinah. Ohišje iz nerjavečega jekla in enodelni pokrov preprečujeta podvrženost senzorja obrabi in mu hkrati omogočata izpolnjevanje strogih zahtev zaščitnih razredov IP66, IP67 in IP69K.

Pretočni senzor FS+ z lastnostmi, ki vas bodo prepričale!

Enostavna vgradnja in nastavitev

Številne funkcije vam omogočajo enostavno in učinkovito zagnati pretočni senzor FS+:

 • Ohišje senzorja lahko zavrtite za 340°
 • Modularna mehanska zasnova
 • Vgrajen merilnik temperature
 • Zanesljivo ga lahko nastavite z »Delta flow monitoring« funkcijo
 • Preklopno točko nastavite v nekaj korakih s »Quick Teach« funkcijo
 • Avtomatska zaznava PNP/NPN
 • Poljubno lahko namestite konico
Kliknite in prenesite brošuro pretočnih senzorjev FS+
Pretočni senzor FS+ Turck namestitev

Funkcija »Quick Teach«

Preklopno točko lahko v trenutku ali celo neposredno na sami napravi nastavite s pomočjo funkcije “Quick Teach”. Pretočni senzor FS + spremlja efektivni pretok tekočine in vas opozori na morebitna odstopanja od referenčne vrednosti, ki jih lahko prej nastavite po lastni želji.

Pretočni senzor FS+ quick teach

Funkcija »Delta Flow Monitoring«

Funkcija za nadzor spremembe pretoka zagotavlja, da so vse nastavitve omogočene šele, ko je pretok stalen. Tako ste lahko prepričani, da ste preklopno točko nastavili v ustreznih, želenih pogojih. S tem zanesljivo preprečite naključne ali sistematične napake med nastavljanjem.

Pretočni senzor FS+ delta flow monitoring
Vmesnik za pretočni senzor SF+

Nagrajeni vmesnik za nastavitev

Trpežni indikatorji in sledilne ploščice so zasnovani posebej za vaše intuitivno upravljanje senzorja:

 • LED indikatorji za izhode in aktivne nastavitve
 • 2-barvni 11-segmentni LED prikazovalnik
 • Sledilne ploščice
 • 45° nagnjen displej
 • LED status za napajanje, napake, zaklenitev, IO-Link
 • Prosojna sprednja kapica, odporna na praske

Pretočni senzor z modularnim konceptom

Senzor pretoka FS + je del nove Turckove platforme za senzorje tekočin in sledi modularnemu mehanskem konceptu. Nevtralna matica M18 × 1 omogoča prilagajanje različnih procesnih povezav vaši aplikaciji. Modularnost omogoča hitro prilagoditev in zagotavlja kratke dobavne roke. Na voljo so vam sonde različnih dolžin.

Primer uporabe: Nadzor hladilnega krogotoka na varilnem robotu 

Za proizvodnjo delov avtomobilskih karoserij so značilni dolgi časi ciklov in več varilnih robotov, ki delujejo hkrati, včasih pri ekstremnih temperaturah. Oglejte si kako senzorji pretoka FS + nadzirajo hladilni krog varilne pištole.

Modularnost pretočnega senzorja SF+
Senzorji za tekočine Turck

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Števec obiskovalcev – poskrbite za zdravje obiskovalcev

,

Izkoristite zanesljiv števec ljudi po privlačni ceni, zagotovite predpisano število oseb v prostoru in poskrbite za zdravje obiskovalcev in zaposlenih!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

thicknessGAUGE

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon

,

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon izkoristite za izredno natančne meritve debeline različnih materialov in površin, po zelo ugodni ceni.

Laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250

Industrijski laserski senzor razdalje za merjenje velikih razdalj

,

Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250 vam brezkontaktno, hitro in natančno izmeri velike razdalje v zahtevnih industrijskih aplikacijah!