Radarski senzor nivoja – nadgradnja ultrazvočnega in optičnega senzorja

Izkoristite širok nabor analitičnih funkcij za zahtevne aplikacije merjenja, ki jih premore radarski senzor nivoja iz LRS serije podjetja Turck. Z njim natančno izmerite nivo ali volumen sipkih materialov in tekočin v najzahtevnejših industrijskih okoljih. Pri tem pa izkoristite prednosti IO-Link komunikacije za enostaven prikaz podatkov!

Radarski senzor nivoja optimalen za zahtevno industrijsko okolje

Meritve nivoja in volumna v zahtevnem industrijskem okolju zahtevajo temu posebej prilagojene izdelke. Taki so radarski senzorji nivoja iz nove serije LRS510 podjetja Turck, z IO-Link komunikacijo. Po letih intenzivnega razvoja ti senzorji izpolnjujejo stroge zahteve v industrijski avtomatizaciji.

Radarskih senzor nivoja iz serije LRS510 natančno in zanesljivo izmeri nivo ali volumen sipkih materialov in tekočin v vaših rezervarjih in silosih. Posebej priporočljiv je za meritve nivoja v zahtevnih industrijskih aplikacijah, v katerih optični in ultrazvočni senzorji Turck niso primerni zaradi motečih dejavnikov kot so prah, veter ali svetloba.

Radarski senzor nivoja LRS
Radarski senzor nivoja RLS

Radarski senzor nivoja s širokom razponom in številnimi funkcijami

Radarski senzor nivoja iz serije LRS510 izmeri nivo sipkih materialov in tekočin v vaših rezervarjih v razponu od 0,35 m do 10 m. Izpolnjuje stroge zahteve zaščitnih razredov IP67 in IP69K.

Izkoristite širok nabor analitičnih funkcij tega senzorja, ki so bile v preteklosti na voljo le pri najzmogljivejših radarskih senzorjih v procesni industriji. Zaradi odsotnosti kovinske sonde lahko uporabite senzor tudi ob strogih higienskih zahtevah v prehrambeni industriji, poleg tega pa to olajša zagon v proizvodnji.

Kliknite in prenesite brošuro za Turck radarski senzor nivoja

Radarski senzor nivoja in njegove prednosti

Izkoristite lahko:

  • primernost radarja za zelo zahtevne okoljske razmere v industrijski avtomatizaciji,
  • merjenje razdalje, nivoja in volumna z enim samim izdelkom,
  • enostavno predstavitev podatkov in konfiguriranje s Turck IO-Link master napravami,
  • neobčutljivost na prisotnost predmetov (ogrevala, mešala) v rezervarju na račun filtracije signala,
  • enak izgled in upravljanje kot pri ostalih Turck senzorjih iz Fluid 2.0 portfolia,
  • veliko količino dodatnih podatkov za obdelavo v realnem času. Poleg moči signala pridobite za aplikcije spremljanja stanja v IIoT še podatke o temperaturi, urah delovanja ali številu preklopov. S tem povečate zanesljivost merjenja nivoja v zahtevnih aplikacijah.
Radarski senzor nivoja z IO-Linkom
Radarski senzor nivoja Turck

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Števec obiskovalcev – poskrbite za zdravje obiskovalcev

,

Izkoristite zanesljiv števec ljudi po privlačni ceni, zagotovite predpisano število oseb v prostoru in poskrbite za zdravje obiskovalcev in zaposlenih!

senzorji nagiba Turck

Senzorji naklona za visoko dinamične meritve

,

Izkoristite enostavno vgradljive in visoko razpoložljive Turck senzorje naklona z IO-Linkom za zanesljive visoko dinamične meritve!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

thicknessGAUGE

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon

,

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon izkoristite za izredno natančne meritve debeline različnih materialov in površin, po zelo ugodni ceni.