Radarski senzor nivoja – nadgradnja ultrazvočnega in optičnega senzorja

Izkoristite širok nabor analitičnih funkcij za zahtevne aplikacije merjenja, ki jih premore radarski senzor nivoja iz LRS serije podjetja Turck. Z njim natančno izmerite nivo ali volumen sipkih materialov in tekočin v najzahtevnejših industrijskih okoljih. Pri tem pa izkoristite prednosti IO-Link komunikacije za enostaven prikaz podatkov!

Radarski senzor nivoja optimalen za zahtevno industrijsko okolje

Meritve nivoja in volumna v zahtevnem industrijskem okolju zahtevajo temu posebej prilagojene izdelke. Taki so radarski senzorji nivoja iz nove serije LRS510 podjetja Turck, z IO-Link komunikacijo. Po letih intenzivnega razvoja ti senzorji izpolnjujejo stroge zahteve v industrijski avtomatizaciji.

Radarskih senzor nivoja iz serije LRS510 natančno in zanesljivo izmeri nivo ali volumen sipkih materialov in tekočin v vaših rezervarjih in silosih. Posebej priporočljiv je za meritve nivoja v zahtevnih industrijskih aplikacijah, v katerih optični in ultrazvočni senzorji Turck niso primerni zaradi motečih dejavnikov kot so prah, veter ali svetloba.

Radarski senzor nivoja LRS
Radarski senzor nivoja RLS

Radarski senzor nivoja s širokom razponom in številnimi funkcijami

Radarski senzor nivoja iz serije LRS510 izmeri nivo sipkih materialov in tekočin v vaših rezervarjih v razponu od 0,35 m do 10 m. Izpolnjuje stroge zahteve zaščitnih razredov IP67 in IP69K.

Izkoristite širok nabor analitičnih funkcij tega senzorja, ki so bile v preteklosti na voljo le pri najzmogljivejših radarskih senzorjih v procesni industriji. Zaradi odsotnosti kovinske sonde lahko uporabite senzor tudi ob strogih higienskih zahtevah v prehrambeni industriji, poleg tega pa to olajša zagon v proizvodnji.

Kliknite in prenesite brošuro za Turck radarski senzor nivoja

Radarski senzor nivoja in njegove prednosti

Izkoristite lahko:

  • primernost radarja za zelo zahtevne okoljske razmere v industrijski avtomatizaciji,
  • merjenje razdalje, nivoja in volumna z enim samim izdelkom,
  • enostavno predstavitev podatkov in konfiguriranje s Turck IO-Link master napravami,
  • neobčutljivost na prisotnost predmetov (ogrevala, mešala) v rezervarju na račun filtracije signala,
  • enak izgled in upravljanje kot pri ostalih Turck senzorjih iz Fluid 2.0 portfolia,
  • veliko količino dodatnih podatkov za obdelavo v realnem času. Poleg moči signala pridobite za aplikcije spremljanja stanja v IIoT še podatke o temperaturi, urah delovanja ali številu preklopov. S tem povečate zanesljivost merjenja nivoja v zahtevnih aplikacijah.
Radarski senzor nivoja z IO-Linkom
Radarski senzor nivoja Turck

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Števec obiskovalcev – poskrbite za zdravje obiskovalcev

,

Izkoristite zanesljiv števec ljudi po privlačni ceni, zagotovite predpisano število oseb v prostoru in poskrbite za zdravje obiskovalcev in zaposlenih!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

thicknessGAUGE

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon

,

Merilni sistem debeline ThicknessGAUGE Micro Epsilon izkoristite za izredno natančne meritve debeline različnih materialov in površin, po zelo ugodni ceni.

Laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250

Industrijski laserski senzor razdalje za merjenje velikih razdalj

,

Industrijski laserski senzor razdalje optoNCDT ILR2250 vam brezkontaktno, hitro in natančno izmeri velike razdalje v zahtevnih industrijskih aplikacijah!