Pametni senzorji razdalje za zahtevna okolja

Radarski senzorji razdalje Turck z IO-Link izhodom, odpornostjo na udarce 100G in ohišjem iz nerjavečega jekla, so idealni za zahtevna industrijska okolja in zunanjo uporabo. Poleg enostavnega zagona lahko izkoristite različne konfiguracije leč in izhodov ter si tako zagotovite optimalen senzor za svoje aplikacije.

Radarski senzorji razdalje odporni na motnje

Turck vam ponuja robustne radarske senzorje razdalje (DR) IP67/69K, s katerimi izmerite razdalje do 15 metrov. Senzorje s frekvenco 122 GHz izkoristite za zahtevno tovarniško avtomatizacijo, pa tudi v zunanjih ali mobilnih aplikacijah.

Ker so odporni na udarce do 100 G in neobčutljivi na prah, dež ter svetlobo, so široko uporabni za najrazličnejše namene.

Predvsem vam bodo prišli prav v aplikacijah kjer optični in ultrazvočni senzorji odpovedo zaradi omejenega dosega ali zunanjih motenj. Uporabite jih na primer v pristaniški logistiki, gradnji strojev in naprav, za preprečevanje trkov na vozilih in še marsikje.

Radarski senzorji razdalje Turck

Enostavno in hitro nastavite senzorje

Radarski senzorji razdalje imajo vgrajen uporabniški vmesnik »Turck Radar Monitor«, ki deluje na osnovi brskalnika. Z njim lahko zelo hitro in enostavno nastavite uporabniške parametre. Pri nastavljanju filtrov za dušenje motečih signalov in pri zapletenih montažnih situacijah pa se bo za nepogrešljivega izkazal prikaz krivulje signala v realnem času.

Poleg tega FMCW (Frequency-Modulated Continuous-Wave) merilni princip DR senzorjev preprečuje medsebojne motnje med signali, četudi je razdalja med senzorji majhna.

svojimi edinstvenimi funkcijami “Beyond” (Compression Beyond in Pixel Beyond) poskrbijo, da kar najbolje izkoristite prednosti kombinacije kamere in senzorja.

Kliknite in prenesite letak RD senzorjev

Izbirajte v širokem naboru konfiguracij in izhodov

Glede na polje zaznave, ki ga zahteva vaša aplikacija, so vam na voljo tri konfiguracije leč. Izberete lahko optimalni radarski senzor razdalje za: kratko in široko, srednje ter dolgo in ozko polje zaznave.

Nabor možnosti še dodatno širijo tri razpoložljive izhodne različice. Vsi senzorji DR-M30-IOL so opremljeni z IO-Link, preklopnim in analognim izhodom.

Slednjega lahko konfigurirate tudi kot drugi preklopni izhod. V enostavnih aplikacijah lahko DR senzorje uporabljate tudi brez IO-Link komunikacije.

Radarski senzorji razdalje Turck aplikacije
Radarski senzorji razdalje Turck

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Radarski senzorji razdalje Turck

Radarski senzorji razdalje Turck za zunanjo uporabo

,

Robustni IP67/69K radarski senzorji razdalje z IO-Linkom vam z naborom leč in izhodov omogočajo izbor optimalnega senzorja za aplikacije v zahtevnih industrijskih okoljih.

senzorji nagiba Turck

Senzorji naklona za visokodinamične meritve

,

Izkoristite enostavno vgradljive in visoko razpoložljive Turck senzorje naklona z IO-Linkom za zanesljive visoko dinamične meritve!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

Turck TBEC modul

Turck TBEC – hiter IP67 RFID vmesnik za EtherCat vodilo

, ,

Izkoristite kompakten Turck TBEC modul, s priklopom do 128 bralno-pisalnih glav, za zelo hitre aplikacije, tudi v zahtevnih industrijskih razmerah.