Senzorji naklona z IO-Linkom za izredno zanesljivost meritev

Turckovi dinamični senzorji naklona z IO-Linkom vam s kombinacijo MEMS in žiroskopskega signala zagotavljajo izredno zanesljivost meritev, tudi na hitro gibajočih se napravah. Izkoristite njihovo enostavno vgradnjo in visoko razpoložljivost ter ob zvišanju produktivnosti znižajte svoje stroške!

Senzorji naklona za hitro gibajoče se aplikacije

Turck je vrhunski proizvajalec senzorike in krmilne opreme za avtomatizacijo. V svoji najnovejši generaciji senzorjev naklona (tudi: merilnikov nagiba, inklinometrov) združuje tehnologijo merjenja pospeška MEMS (Mikro ElektroMehanični Sistem) s tehnologijo žiroskopa. Na ta način veliko učinkoviteje izločijo motnje v obliki nenadnih sunkov in vibracij kot pri običajnih senzorjih s signalnimi filtri. Eno- in dvoosni senzorji naklona, B1NF in B2NF, s kombinirano tehnologijo omogočajo dinamična merjenja, ki prej niso bila možna. Zato jih lahko uporabite tudi v hitrih krmilnih krogih na premičnih ali vibrirajočih strojih.

 

Prednosti senzorjev naklona:

 • Združena signala senzorja pospeška in žiroskopa za visokodinamične meritve,
 • LED niveliranje poenostavi vgradnjo,
 • IP69K zaščita.

 

senzorji naklona Turck

IO-Link zagotavlja hiter izhodni signal in dodatne informacije

Zelo robustni IP68/69K senzorji naklona oddajajo signal preko IO-Link COM3, najnovejše in najhitrejše različice tega digitalnega vmesnika. IO-Link omogoča enostavno prilagajanje naprave zahtevam aplikacije, na primer glede nastavitve ničle. Poleg tega lahko v aplikacijah, kjer poleg nagiba spremljamo tudi stanje naprave, dobite dodatne IoT podatke z informacijami o obratovalnem času senzorja ali temperaturi okolice.

Kliknite in prenesite brošuro

Niveliranje z vgrajenimi LED diodami poenostavlja zagon

Patentirani sistem za niveliranje s pomočjo LED diod poenostavlja vgradnjo inklinometra. Utripanje LED se uporablja za zaznavanje horizontalne pozicije senzorja na način LED vodne tehtnice. To vam zagotavlja zanesljivo vgradnjo senzorja, brez napak in dodatne opreme, še preden ga glavna IO-Link enota dokončno zažene. Uporaba prosojne plastike za LED odpravlja potencialne šibke točke v ohišju, ki nastanejo pri vgradnji LED leč.

Senzorje naklona lahko uporabite tudi za merjenje pozicije, regulacijo in spremljanje merilnih rok (dancerjev) v tekstilni, tiskarski in pakirni industriji. Turck trenutno ponuja štiri različice: enoosne B1NF in dvoosne B2NF senzorje za dinamične aplikacije ter B1N in B2N senzorje za statične aplikacije.

Prednosti inklinometrov:

 • Enostavna vgradnja in niveliranje z LED,
 • Visoka razpoložljivost zaradi odpornosti na udarce do 200g in zaščite IP69K,
 • Izboljšana produktivnost, ker signal omogoča višje hitrosti cikla,
 • Nižji stroški, ker oklopljeni kabli niso več potrebni.

Področja uporabe inklinometrov:

 • Avtomobilska industrija vključno z AGV,
 • Strojegradnja (niveliranje platform),
 • Logistika, intralogistika,
 • Tekstilni, pakirni in tiskarski stroji.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Turck senzorji naklona

Preberite sorodne novice:

senzorji nagiba Turck

Senzorji naklona za visokodinamične meritve

,

Izkoristite enostavno vgradljive in visoko razpoložljive Turck senzorje naklona z IO-Linkom za zanesljive visoko dinamične meritve!

Higienski senzorji Turck in kabli s konektorji ESCHA

Higienski senzorji in kabli za prehrambeno industrijo in farmacijo

, ,

Izkoristite higienske senzorje Turck in kable Escha za nemoteno proizvodnjo v okoljih z najvišjimi higinskimi standardi!

Turck TBEC modul

Turck TBEC – hiter IP67 RFID vmesnik za EtherCat vodilo

, ,

Izkoristite kompakten Turck TBEC modul, s priklopom do 128 bralno-pisalnih glav, za zelo hitre aplikacije, tudi v zahtevnih industrijskih razmerah.

radarski senzor nivoja LRS

Radarski senzor nivoja z IO-Linkom

,

Zmogljiv radarski senzor nivoja iz podjetja Turck vam natančno in zanesljivo izmeri nivo in volumen sipkih materialov in tekočin tudi v zahtevnih razmerah!

pretočni senzor FS+ Turck

Pretočni senzor FS+ za tekočine

,

Izkoristite koristi pretočnih senzorjev FS+ Turck za vašo aplikacijo: kompaktnost, trpežost, lahko nastavljivost, prilagodljivost in IO-Link komunikacijo!