Najmanjši žični potezni senzorji Micro Epsilon družine MT

Žični potezni senzorji družine MT predstavljajo novost v ponudbi podjetja Micro Epsilon. Gre za tri miniaturne potezne senzorji, narejene za merjenje linearnih pomikov, ki sodijo med najmanjše žične potezne senzorje na svetu. Za njih sta značilna miniaturni dizajn in izredna kompaktnost glede na merilno območje. Aluminijsko ohišje skupaj z odprtinami in zanko na koncu merilne jeklene vrvi omogoča hitro in enostavno postavitev. Ti dinamični senzorji omogočajo meritve premikov ob pospeških do 60 G. Dopolnjujejo široko ponudbo preostalih žičnih poteznih senzorjev družine MT in MP, ustvarjenih za meritve pomikov ob zelo hitrih spremembah hitrosti vrvi.

Miniaturni žični potezni senzorji MT in njihove lastnosti

Merilna območja za posamezni senzor so 40, 80 in 130 mm, dosegajo pa linearnost do 1% merilnega območja pri najmanjšem, ter 0,4% pri ostalih dveh. Na voljo so analogni modeli z uporovnim izhodom. Niso primerni za zelo vlažno okolje, odporni pa so na prah v skladu s stopnjo zaščite IP50. Zelo preprosti so za uporabo, v primerjavi s podobnimi modeli konkurence pa nudijo meritve ob večjih spremembah hitrosti ter kompaktnejši dizajn.

Uporaba

Idealni so za testne namene in preizkuse, predvsem pri preskusih trčenj, simulatorjih in preskusnih napravah. Ena od možnih aplikacij je meritev premikov ob tresenju na kolesih testih vozil v laboratoriju. Uporabljeni so vzporedno z rešitvijo za zmanjšanje tresenja, za analizo na različnih razmer na cesti. Poda podatek o hitrostih in pospeških tresenja.

Žični potezni senzorji v aplikaciji

Družine žičnih poteznih senzorjev Micro Epsilon

Podjetje Micro Epsilon vam ponuja štiri družine žičnih poteznih senzorjev. Družini MT in MP sta namenjeni za meritve pomika ob zelo hitrih spremembah hitrosti vrvi. Družina MK je prilagojena za aplikacije z velikimi serijami. Družina P je namenjena za meritve v industriji, s široko paleto dimenzij ter analognih modelov s tokovnim, napetostnim ali uporovnim izhodom, ter digitalnih modelov z inkrementalnim ali absolutnim enkoderjem. Družina mechanics pa nudi enostavno postavitev in širok izbor različnih digitalnih modelov z inkrementalnim in absolutnim enkoderjem, ter se tudi uporablja predvsem v industriji.

Želite datasheet žičnih poteznih senzorjev družine MT?

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Micro Epsilon Logo

Kliknete lahko na logotip proizvajalca in obiščete njegovo spletno stran.

Žični potezni senzor, Micro Epsilon wiresensor, družine MT

Preberite sorodne novice:

Brezkontaktne meritve in pregled odprtin

, ,

Brezkontaktne meritve in pregled majhnih odprtin s sistemom boreCONTROL zagotavlja natančno in ponovljivo merjenje odprtin na vseh materialih.

Laserska kontrola pivskih steklenic

, ,

Spoznajte linijsko napravo scanCONTROL - rešitev s katero je bila omogočena laserska kontrola steklenic v polnilnicah in pivovarnah.

profilni senzorji - small

Profilni senzor za velike serije in visoko natančnost

,

Profilni senzor s katerim boste brezkontaktno merili in analizirali profile na različnih površinah, detektirali napake ter zagotovili natančno proizvodnjo.

Laserski merilniki za zahtevne industrijske aplikacije

,

Laserski merilniki ustvarjeni za natančne meritve hitre pomikov različnih vrst materialov, tudi v zahtevnih aplikacijah. Na voljo z različnimi vmesniki.

Najmanjši žični potezni senzorji

,

Najmanjši žični potezni senzorji Micro Epsilon, s katerimi boste zanesljivo merili linearne pomike, tudi pri zelo hitrih spremembah hitrosti vrvi