Upravljalna postaja za aplikacije z več upravljavci

Upravljalna postaja FSMMD podjetja Spohn & Burkhardt je idealna za izmensko delo. Njena funkcija pomnenja namreč vsakemu od upravljavcev omogoča hitro in enostavno ponastavitev osebnih nastavitev in s tem prihranek časa. Poleg tega lahko za maksimalno ergonomijo in udobje na delovnem mestu izkoristite električno nastavljiv sedež in konzole.

Upravljalna postaja FSMMD, ergonomska in funkcionalna

Na upravljalnih postajah upravljavci pogosto preživijo več ur, zato je pomembno, da so udobne in ergonomske. V podjetju Spohn & Burkhardt, svetovno znanem proizvajalcu krmilnih palic in upravljalnih postaj, svoje postaje že standardno opremijo z udobnimi sedeži in številnimi možnostmi prilagajanja. Poleg tega lahko vsak upravljavec postaje lastne nastavitve shrani s posebno funkcijo pomnenja, kar močno olajša izmensko delo.

Upravljalna postaja FSMMD je prav na račun funkcije pomnenja idealna izbira za aplikacije, v katerih se izmenjuje več upravljavcev. Omogoča vam namreč hitro in enostavno ponastavitev zase najprimernejšega položaja sedeža in drugih nastavitev. Nagib in položaj sedežev in konzol po dolžini in višini z lahkoto nastavite z električnim pomikom. Opcijsko vam je na voljo tudi električna rotacija.

Glavne značilnosti upravljalne postaje FSMMD

Upravljalna postaja FSMMD je izjemno prilagodljiva, vsaka dodatna možnost nastavitve pa poveča varnost na vašem delovnem mestu.

• Ročna nastavitev zasuka
• Električna nastavitev pozicij: naprej/nazaj, navzgor/navzdol, nagib
• Vgrajeno vrtljivo stikalo
• Električna nastvitev pozicij: naprej/nazaj, navzgor/navzdol, nagib
• Električna nastavitev pozicije hrbtišča
• Ročna nastavitev višine in nagiba naslonjala za glavo
• Opcijska električna rotacija
• Opcijska ročna namestitev dodatne nožne opore, ki se po potrebi potisne v stran
• Pnevmatsko
• Električna nastavitev višine
Kliknite in prenesite brošuro

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Control-Station-FSMMD

Upravljalna postaja FSMMD Spohn & Burkhardt

,

Upravljalna postaja FSMMD Spohn & Burkhardt vam omogoča prihranek časa z enostavno in hitro ponastavitvijo individualnih nastavitev.

Upravljalne ročice in kontrolne postaje Spohn Burkhardt

,

Izredno natančne in zanesljive upravljalne ročice (Joysticki), krmilne ročice, zaviralni upori ter kontrolne postaje (sedeži) vodilnega nemškega proizvajalca SPOHN+BURKHARDT v ponudbi podjetja Tipteh d.o.o.