Strojni vid

Strojni vid

Strojni vid je postal sestavni del vsake masovne proizvodnje. Inteligentne kamere so postale izjemno zmogljive, a hkrati dovolj enostavne, da jih lahko integrirajo inženirji, ki niso specializirani na »vision« področju. Na tem področju tesno sodelujemo s svojimi partnerji, vse do faze končne integracije.

Machine vision je ključen pri kontroli kakovosti izdelkov, vodenju procesov in identifikaciji izdelkov. Z računalniškim vidom in mrežnimi kamerami lahko dosežete pohitritev proizvodnje, zvišanje kakovosti izdelkov in zmanjšate stroške. Z vključevanjem vision sistemov v vaš proizvodni proces boste povečali svojo konkurenčno prednost na trgu in povišali ugled med kupci vaših izdelkov.

Na voljo so Vam pametne kamere proizvajalca COGNEX ali mrežne kamere proizvajalca BASLER AG. Poleg kamer pa so Vam na voljo enostavni vision senzorji, razni napredni in inteligentni vision sistemi, industrijske kamere, objektivi, osvetlitve, filtri, kalibracijske kartice in vsa ostala oprema za strojni vid.

Želite digitalni katalog strojnega vida?

Izpolnite formo in digitalni katalog vam bomo poslali na email!

Strinjam se s politiko:

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezno opremo!

Kontaktirajte nas

Preberite novice iz področja!

Novitete

POMEMBNO OBVESTILO

NUJNO PREBERITE! Naše podjetje z določenimi spremembami DELUJE NEMOTENO. V izogib širjenja novega virusa smo sprejeli nekaj ukrepov.

kamere ace 2 s senzorji Gpixel

Kamere ace 2 Basler s senzorji Gpixel

Kamere ace 2 vam z vgrajenimi senzorji Gpixel zagotovijo optimalno kombinacijo slik odlične kakovosti in nizke cene za vaše aplikacije strojnega vida.

Cognex In-Sight D900

Deep learning kamera za strojni vid Cognex In-Sight D900

Pametna kamera za strojni vid je vaš ključ do hitrih in enostavnih aplikacij OCR, zanesljive kontrole montaže sestavov ter zaznave napak na vaših izdelkih.

Adaptive Vision Deep Learning

Adaptive Vision Deep Learning vam bo z metodo globokega učenja dodatno poenostavil izdelavo aplikacij strojnega vida za najširši nabor aplikacij.

Studio for OpenCV

IDE Studio for OpenCV podjetja Adaptive Vision

Izkoristite IDE Studio for OpenCV za hitrejši in enostavnejši razvoj lastnih aplikacij s pomočjo grafičnega programiranja!

Cognex In-Sight D3-L4000 snipp

Sistem za strojni vid Cognex In-Sight 3D-L4000

Unikaten sistem za strojni vid In-Sight poskrbi za točnejše meritve in širši spekter kontrol vaših izdelkov ter takojšnjo informacijo o rezultatu kontrol.

E-novice za vaš uspeh!

Prijavite se na naše e-novice in 2 x mesec boste prejeli zgolj zanimive informacije iz sveta avtomatizacije ter tako ostali pred konkurenco!

Basler boost CXP kamere

Basler boost: CXP kamere visoke ločljivosti 20/30/45 MP

Basler boost CXP kamere z visoko kakovostjo in hitrim zajemom slike ter velikim vidnim poljem jamčijo zanesljivo kontrolo v vaši proizvodnji in logistiki.

3D kamera za strojni vid Photoneo MotionCam-3D

3D kamera za strojni vid Photoneo MotionCam vam bo omogočila natančen, hiter in robusten zajem slik dinamičnih objektov v vseh aplikacijah.