Barvni slikovni senzor

Vodilni barvni slikovni senzor

Barvni slikovni senzor serije In-Sight 2000, predstavlja celoten osvetlitveni, zaznavalni in procesni del slikovnega sistema. Sestavlja ga vgrajena kamera, procesor ter visoko zmogljiva krožna LED luč, ki oddaja difuzno svetlobo, za enakomerno osvetlitev po celotni sliki in odpravlja potrebo po zunanji osvetlitvi. Senzor odlikuje modularna zasnova, ki omogoča različne kombinacije osvetlitev, objektivov in priključkov.

Obdelava zajete slike je izvedena v programskem okolju In-Sight in zajema vrsto lokacijskih, kontrolnih, merskih in števnih orodij ter algoritmov. Preko vmesnika In-Sight Explorer EasyBuilder je mogoče enostavno in hitro grafično programiranje. Senzor je poleg zanesljivega programskega paketa in modularne zasnove ter fleksibilnosti komunikacijskih protokolov, enostaven za namestitev in konfiguracijo, ter tako idealen za optično kontrolo preprostih aplikacij.

Barvna modela poleg algoritmov za zaznavanje prisotnosti, lokacije ter kontrolo merskih veličin, vključujeta zaznavanje barv. Strojna oprema senzorja z resolucijo slike do 800*600,  2x povečavo in zajemom 55 slik/sekundo, v povezavi z zmogljivim programskim paketom, zagotavlja zanesljiv, hiter in preprost nadzor aplikacij. Vsi modeli so kompatibilni s programsko opremo Cognex VisionView in ekranom na dotik VisionView 900 HMI, za enostavno preverjanje rezultatov in prilagajanje nastavitev.

Želite izvedeti več o slikovnih senzorjih Cognex Insight 2000?

Lastnosti modelov Cognex slikovnih senzorjev serije In-Sight 2000:

Barvni slikovni senzor In-Sight 2000 - modeli in lastnosti part 1

Barvni slikovni senzor In-Sight 2000 - modeli in lastnosti part 2

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

pametne kamere za strojni vid Cognex In-Sight 8000 v aplikaciji v industriji pakiranja hrane - majhna slika

Pametne kamere za strojni vid Cognex In-Sight 8000

,

Najmanjše in vodilne pametne kamere za strojni vid na trgu, po zmogljivosto obdelave nalog strojnega vida konkurenčne industrijskim PC-jem ter primerne za najtežje aplikacije.

Barvni slikovni senzor In-Sight 2000

,

Barvni slikovni senzor Cognex sestavlja kamera, procesor ter zmogljiva LED luč. Modularna zasnova omogoča kombinacije osvetlitev, objektivov in priključkov.

kamera za strojni vid

Kamera za strojni vid Cognex In-Sight 7000

,

Kamera za strojni vid Cognex In-Sight 7000 nudi hiter zajem slike, integrirano osvetlitev, auto ostrenje, orodja za kontrolo, zaznavo barv, OCR aplikacije

Vision senzor

Vision senzor Checker – Vse-v-enem vision senzor

,

Vision senzor Checker je IP67 "vse-v-enem" industrijski senzor s kamero, procesorjem, osvetlitvijo, optiko in V/I signali, ki je enostaven za uporabo.