Industrijska kamera Basler ace serije U z ločljivostjo 20 MP

Industrijske kamere za avtomatizacijo

Svetovno priznani proizvajalec industrijskih kamer Basler je portfelj svoje najuspešnejše serije kamer ace razširil s štirimi visoko-resolucijskimi modeli serije U. V najbolj zmogljivih industrijskih kamerah serije U se nahaja CMOS senzor Sony IMX183 serije Exmor R. S pomočjo tega naprednega senzorja Sony Vam bodo kamere omogočile ločljivost kar 20 MP in hitrost zajemanja 17 slik na sekundo.

Industrijska kamera, s senzorjem velikosti 1″, se lahko pohvali s kompaktnim in robustnim ohišjem, ki dosega dimenzije 29 x 29 mm. Tako boste lahko kamero vgradili tudi v aplikacije z omejenim prostorom. S senzorjem z velikostjo slikovne točke 2,4 μm so kamere idealne za preglede, kjer je potrebna visoka natančnost.

Kamere visoke ločljivosti boste lahko uporabili v številnih aplikacijah. Še posebej so primerne za izvedbo različnih aplikacij strojnega vida, tako na področju industrije in industrijske avtomatizacije. Primerne pa so tudi za uporabo v medicini ter znanosti.

Industrijska kamera Basler ace serije U je primerna za vse vrste aplikacij
Kamero Basler ace serije U lahko uporabite v številnih aplikacijah

Oglejte si zakaj izbrati industrijsko kamero s CMOS senzorjem

Avtomatizirajte tudi najbolj zahtevne aplikacije

Izkoristite inovativne tehnologije

Industrijska kamera s pomočjo inovativne tehnologije BI (back-illuminated) nudi izjemno svetlobno občutljivost in je idealna za uporabo v slabših pogojih osvetlitve. Baslerjeva tehnologija PGI zagotavlja odpravljanje neželenih slikovnih artefaktov, tako pri barvnih, kot tudi monokromatskih modelih. Tehnologija PGI Vam tako omogoča kvalitetno analizo posnetkov na nivoju posameznih pikslov.

Industrijska kamera za vsako aplikacijo

Proizvajalec je na industrijsko kamero integriral nastavek za objektiv C-mount. Tako Vam je omogočil, da boste lahko izbirali med širokim naborom različnih objektivov in kamero prilagodili potrebam aplikacije.

Zanesljivo prenašajte podatke

Vsi štirje modeli so na voljo s preizkušenima vodiloma GigE in USB 3.0. Modeli z vodilom GigE Vam omogočajo zmogljive funkcije GigE Vision 2.0. Med te sodi tudi funkcija PTP, ki omogoča sinhronizacijo več kamer v Ethernet omrežju.

Občutite enostavno uporabe

Kot pri vseh Basler kamerah je uporaba in integracija izjemno enostavna s pomočjo prosto dostopnega programskega okolja Pylon Camera Software Suite.

Želite izvedeti več o primerih uporabe industrijske kamere?

Dosežite najvišji nivo kontrole pri atraktivni ceni

Zagotovite največjo natančnost

Zaradi kombinacije naprednega senzorja in izredno majhnih dimenzij je industrijska kamera idealna za pregled najbolj finih struktur pri proizvodnji tiskanih vezji. Izredno uporabna je tudi pri proizvodnji visoko resolucijskih LCD zaslonov, s konstantno naraščajočo resolucijo. Za kontrolo LCD zaslonov z visokim številom pikslov so namreč potrebne industrijske kamere z visoko resolucijo, kot so kamere Basler ace serije U.

Vrhunsko razmerje med kakovostjo in ceno

Basler Vam s kamero ace serije U zagotavlja zanesljivo kontrolo visoko resolucijskih zaslonov pri izredno visoki kvaliteti posnetkov ter po zelo atraktivni ceni.

Pregledujte kvaliteto tiskanih vezji in visoko resolucijskih LCD zaslonov
Industrijska kamera Basler ace serije U, GLAVNA SLIKA

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Basler

Kliknete lahko na logotip proizvajalca in obiščete njegovo spletno stran.

Preberite sorodne novice:

Basler boost set – kamera in vmesnik za nižje stroške

,

Znižajte stroške integracije z Basler boost setom. Kamera bo zajemala slike v visoki ločljivosti, CXP-12 vmesnik pa zagotovil bliskovit prenos podatkov.

3D kamere za strojni vid Basler blaze po privlačni ceni

,

3D kamere za strojni vid so univerzalno uporabne in precizne time-of-flight kamere. s katerimi boste na dosegljiv način zajemali 3D posnetke v realnem času

Industrijska kamera Basler ace U

,

Industrijska kamera z zmogljivim senzorjem Exmor R in ločljivostjo 20MP, s katero boste zanesljivo nadzirali kvaliteto tiskanih vezji in kakovost visoko resolucijskih zaslonov

Embedded Vision Starter Kit z dart USB kamero

,

Embedded Vision Starter Kit z UP procesno ploščo in kompaktno Baslerjevo »Board-level« kamero dart lahko sedaj naročite kar preko spletne trgovine.