Kamere ace 2 – izjemne slike po še izjemnejši ceni

V kamere ace 2 podjetja Basler so sedaj vgrajeni senzorji Gpixel GMAX2505 in GMAX2509. Nabor 16 modelov z zagotavljanjem odlične CMOS kakovosti slike poskrbi za optimalno kombinacijo zmogljivosti in cene za vaše aplikacije strojnega vida.

Privoščite si visoko zmogljivost za nizko ceno

Podjetje Basler si pri izdelavi sistemov strojnega vida vseskozi prizadeva, da vsaka njihova kamera zagotovi optimalno zmogljivost za vašo aplikacijo strojnega vida, po najnižji možni ceni. Zato so v svoj širok nabor modelov ace 2 Basic in ace 2 Pro kamer vgradili senzorja GMAX2505 in GMAX2509 podjetja Gpixel.

Na voljo vam je 16 dodatnih modelov ace 2 kamer z odlično CMOS kakovostjo slike ter ločljivostjo 5 MP in 9 MP, po izjemno nizki ceni. S temi modeli si lahko zagotovite optimalno kombinacijo zmogljivosti in cene za katerokoli aplikacijo strojnega vida!

kamere ace 2 Basler

Kamere ace 2 , odlična zmogljivost v majhnem formatu

Basler zahvaljujoč majhnim slikovnim pikam dosledno uveljavlja trend majhnih senzorjev z visoko ločljivostjo.

Kamere ace 2 Basic z vgrajenimi Gpixel senzorji vam, v kombinaciji z ustreznimi objektivi Basler, kompatibilno dodatno opremo in programsko opremo pylon Camera Software Suite, nudijo kompaktno in cenovno ugodno rešitev za cenovno občutljivo industrijsko avtomatizacijo, robotiko in aplikacije avtomatizirane optične kontrole (AOI aplikacije).

Kamere ace 2 Pro z vgrajenimi Gpixel senzorji in s svojimi edinstvenimi funkcijami “Beyond” (Compression Beyond in Pixel Beyond) poskrbijo, da kar najbolje izkoristite prednosti kombinacije kamere in senzorja.

Kamere ace 2 s senzorji Gpixel vas bodo prepričale

  • Ločljivost: 5 MP in 9 MP
  • USB 3.0, GigE
  • Hitrost zajema: do 64 slik na sekundo
  • Globalni zaklop
  • Vse na enem mestu: ustrezne Basler leče, kompatibilna dodatna oprema, pylon Camera Software Suite
  • Znižani stroški Sistema strojnega vida
kamere ace 2 s senzorji Gpixel
senzorji Gpixel

Lastnosti senzorjev Gpixel

Senzorja GMAX2505 in GMAX2509 sta idealna za aplikacije strojnega vida, kjer sta kritična dejavnika ločljivost in optični format.

Senzor

GMAX2505

GMAX2509

Technologija zaslonke

globalna

globalna

Tip senzorja

CMOS

CMOS

Format senzorja

1/2″

2/3″

Velikost senzorja

6,5 mm x 5,4 mm

10,5 mm x 5,4 mm

Velikost slikovne točke (H x V)

2,5 µm x 2,5 µm

2,5 µm x 2,5 µm

 

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Basler kamere ace 2 nabor

Preberite sorodne novice:

kamere ace 2 s senzorji Gpixel

Kamere ace 2 Basler s senzorji Gpixel

,

Kamere ace 2 vam z vgrajenimi senzorji Gpixel zagotovijo optimalno kombinacijo slik odlične kakovosti in nizke cene za vaše aplikacije strojnega vida.

Adaptive Vision Deep Learning

Adaptive Vision Deep Learning vam bo z metodo globokega učenja dodatno poenostavil izdelavo aplikacij strojnega vida za najširši nabor aplikacij.

Studio for OpenCV

IDE Studio for OpenCV podjetja Adaptive Vision

Izkoristite IDE Studio for OpenCV za hitrejši in enostavnejši razvoj lastnih aplikacij s pomočjo grafičnega programiranja!