Strojni vid za sodelujoče robote Universal Robots

Certificiran strojni vid za sodelujoče robote UR

Photoneo – proizvajalec rešitev za 3D robotski vid in strojni vid za sodelujoče robote, je bil certificiran s strani proizvajalca sodelujočih robotov Universal Robots.

S certifikatom je bil nagrajen produkt Photoneo Locator, ki temelji na 3D skenerju za strojni vid Photoneo PhoXi. S tem certifikatom se je Photoneo Locator pridružil raznolikim produktom, ki so zajeti v Universal Robots platformi UR+. UR+ je platforma, ki zajema širok nabor testiranih in potrjenih produktov za delovanje s sodelujočimi roboti Universal Robots. Te produkte odlikujejo hitra integracija, enostavno programiranje in zanesljivo delovanje.

 

Kliknite tukaj in obiščite stran UR+
Strojni vid za sodelujoče robote

Bin picking in strojni vid za sodelujoče robote

Photoneova rešitev Locator združuje uporabniku prijazno profesionalno programsko opremo za lociranje in pobiranje objektov v prostoru ter superioren 3D sistem strojnega vida PhoXi. Rešitev je tako odlična za uporabo v raznolikih okoljih za izvedbo t.i. bin-picking aplikacij.

Rešitev temelji na zaznavi predmetov na podlagi njihovih CAD modelov in s tem določitev njihove pozicije in orientacije v prostoru. Enostavno integracijo in povezavo ter kalibracijo z roboti Universal Robots omogoča vključeno programsko orodje za izvedbo kalibracije. Poleg bin-picking aplikacij je sistem primeren tudi za lociranje predmetov v postopku sestavljanja različnih izdelkov, barvanja, nanašanja lepila ipd.

Kliknite tukaj in preberite opis Photoneo Bin Picking aplikacije

Primer aplikacije nanašanja lepila in montaže s Photoneo Locator-jem

Skener skenira predmete in robotu sporoči, kje se le ti nahajajo

Robot skenira, kjer se nahajajo produkti

Strojni vid za sodelujoče robote poskrbi, da robot izbere in premakne ustrezni kos

Izbere ustrezni kos in ga premakne

Robot nanese lepilo

Nanos lepila

Robot poskrbi za montažo

Montaža

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Introductory training: Photoneo Bin Picking Studio

,

Vsak mesec lahko spoznate prednosti in izzive pri uporabi rešitve Photoneo Bin Picking Studio. Predstavili vam bodo tudi glavne zahteve sistemov za 3D strojni vid v "bin picking" aplikacijah.

3D kamera za strojni vid Photoneo MotionCam-3D

,

3D kamera za strojni vid Photoneo MotionCam vam bo omogočila natančen, hiter in robusten zajem slik dinamičnih objektov v vseh aplikacijah.

Brezkontaktno merjenje: 3D PhoXi skener in Adaptive Vision Studio

Brezkontaktno merjenje s 3D strojnim vidom

,

Brezkontaktno merjenje s 3D strojnim vidom vam omogoča hitre, natančne in ponovljive meritve in kontrolo izdelkov najrazličnejših oblik in dimenzij!

Strojni vid za sodelujoče robote

,

Photoneo bin picking za sodelujoče robote omogoča hitro integracijo in programiranje ter zanesljivost. Nagrajena s certifikatom proizvajalca Universal Robots.

Photoneo 3D stojni vid

3D strojni vid Photoneo

,

Izkoristite 3D strojni vid Photoneo in naše znanje na področju strojnega vida in robotske celice vseh vodilnih proizvajalcev bomo naučili "videti"!