Vision senzor Checker – vstopite v svet strojnega vida

Vision senzor CheckerCognex je v prvi vrsti namenjen končnemu uporabniku in je zato narejen tako, da je konfiguracija kar se da enostavna. Senzor je nagrajen »vse-v-enem« industrijski senzor z vgrajeno kamero, procesorjem, osvetlitvijo, optiko in V/I signali. Zazna in pregleduje lahko do 6.000 kosov na minuto. Zapakiran v industrijskem IP67 ohišju omogoča naknadno montažo v ozke prostore.

Izboljšajte obvladovanje svojega procesa; v proizvodno linijo vključite optično kontrolo z vision senzorjem, analizirajte dogodke, optimizirajte izmet. Vision senzor je dobra vstopna točka v svet strojnega vida in optimizacije proizvodnje. Sedaj je vision senzor na voljo tudi v barvni različici za enostavno kontrolo barvnih lastnosti predmetov!

Želite izvedeti več o Cognex InSight 2000 Vision senzor Checker-ju?

Vision senzor Checker povezan s programsko opremo za enostaven manipulacijo z zaznanimi podatki

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Screenshot zaslona, s podatki, ki jih je zajel Vision senzor Checker Cognex

Preberite sorodne novice:

pametne kamere za strojni vid Cognex In-Sight 8000 v aplikaciji v industriji pakiranja hrane - majhna slika

Pametne kamere za strojni vid Cognex In-Sight 8000

,

Najmanjše in vodilne pametne kamere za strojni vid na trgu, po zmogljivosto obdelave nalog strojnega vida konkurenčne industrijskim PC-jem ter primerne za najtežje aplikacije.

Barvni slikovni senzor In-Sight 2000

,

Barvni slikovni senzor Cognex sestavlja kamera, procesor ter zmogljiva LED luč. Modularna zasnova omogoča kombinacije osvetlitev, objektivov in priključkov.

kamera za strojni vid

Kamera za strojni vid Cognex In-Sight 7000

,

Kamera za strojni vid Cognex In-Sight 7000 nudi hiter zajem slike, integrirano osvetlitev, auto ostrenje, orodja za kontrolo, zaznavo barv, OCR aplikacije

Vision senzor

Vision senzor Checker – Vse-v-enem vision senzor

,

Vision senzor Checker je IP67 "vse-v-enem" industrijski senzor s kamero, procesorjem, osvetlitvijo, optiko in V/I signali, ki je enostaven za uporabo.