Unitronics

Unitronics je med vodilnimi svetovnimi podjetji na področju prosto programabilnih OPLC krmilnikov (PLC + HMI).

Program obsega alfanumerične in grafične zaslone občutljive na dotik (touchscreen) v kombinaciji z zmogljivimi krmilniki, za sekvenčne in regulacijske algoritme. Za daljinsko komunikacijo poleg Ethernet-a skrbijo GSM/GPRS modemi. Programski paket za razvoj aplikacij je brezplačen.

Novice o opremi proizvajalca Unitronics lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Krmilniki:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

Oblačna IIoT platforma Unitronics UniCloud – vstopite v svet IIoT!

, ,

Oblačna IIoT platforma UniCloud je brezplačna, razširljiva in varna celovita rešitev. Zaženite jo v manj kot 30 min in takoj povečajte učinkovitost proizvodnje.

Unitronics Webinar: UniCloud – The basics with VisiLogic

,

17.6. ob 16:00 preverite, kako lahko svoj PLC krmilnik Vision/Samba podjetja Unitronics, s programsko opremo VisiLogic hitro in enostavno povežete z IIoT oblačno platformo UniCloud!

Izboljšani krmilnik UniStream in ekrani na dotik Unitronics

,

Bi želeli hitro in enostavno posodobiti vašo industrijsko aplikacijo? Za to bodo poskrbeli izboljšani PLC krmilnik UniStream in večji ekrani podjetja Unitronics!

PLC krmilnik Unitronics v slovenskem respiratorju DIHAM

, ,

Preberite kako so partnerji projekta DIHAM razvili prototipa respiratorja DIHAM in v respiratorju uporabili tudi naš PLC krmilnik Unitronics Unistream.

PLC Unistream z Virtual HMI

,

PLC Unistream brez HMI. Robusten PLC z oddaljenim dostopom, modularnimi I/O-ji, podporo različnim komunikacijskim protokolom in brezplačno programsko opremo

PLC krmilnik Unistream 5 - majhna

Unistream 5″ – novi PLC krmilnik družine Unitronics Unistream

,

PLC krmilnik, s 5 točkovnim zaslonom na dotik. Delo s krmilnikom je sedaj povsem preprosto, saj podpira iste funkcije upravljanja kot vaš pametni telefon

PLC krmilnik Unitronics Unistream Multi Touch

PLC krmilnik Unitronics Unistream z multitouch zaslonom

,

PLC krmilnik, s 5 točkovnim zaslonom na dotik. Delo s krmilnikom je sedaj povsem preprosto, saj podpira iste funkcije upravljanja kot vaš pametni telefon

plc

Novi modeli PLC -jev Samba in Jazz

,

PLC modeli Unitronics za cenovno občutljive aplikacije in enostavno krmiljenje procesov in programsko opremo za preprosto opredelitev logike delovanja

PLC krmilinik Unistream

PLC krmilnik Unistream – delaj manj, naredi več

,

Krmilnik Unistream vas bo prepričal z barvnim zaslonom na dotik in zmogljivo CPU enota združena v celoto. S pomočjo I/O modulov omogoča do 2048 signalov.

Krmilnik V130 – Manj prostora, žičenja in denarja

,

PLC krmilnik Vision 130 ima 2,4" zaslon in tipkovnico. Podpira do 256 I/O signalov, 1024 zaslonov in 400 slik v aplikaciji ter brezplačna oprema VisiLogic.

PLK

PLK Vision 430™ – več za vaš denar

,

PLC Unitronics Vision 430 s 4.3” touch zaslonom s 5 tipkami. Shranjevanje podatkov na SD, do 512 I/O-jev, 24 PID zank in brezplačna oprema VisiLogic.