dvoročni vklop

Dvoročni vklop za varen zagon nevarnih procesov

Dvoročni vklop Schmersal upravljalne konzole, ki jih uporabljamo za proženje stiskalnic in drugih obdelovalnih strojev.  Z njimi prisilimo upravljalca stroja, da uporabi obe roki za proženje nevarnih procesov in hkrati poskrbimo, da med procesom roki ostaneta v varnem območju. Upravljalna konzola za vklop z dvema rokama mora zadovoljiti tudi vsem ergonomskim zahtevam, da daljša uporaba ne utrudi upravljalca stroja. Konzole so dobavljive v kovinski ali plastični izvedbi. Opremljene so lahko z elektromehanskimi, kapacitivnimi ali optičnimi tipkami, lahko pa so tudi brez njih.

Kot dodatna oprema pa so na voljo različni kovinski podstavki, ki so lahko opremljeni z distančnim obročem, lahko so nastavljivi po višini, imajo še dodatna nožna stikala in pa varnostno relejski moduli za vklop z dvema rokama.

Želite izvedeti več o dvoročnih vklopih?

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

dvoročni vklop

Preberite sorodne novice:

Varnostni modul Schmersal s funkcijo za varno ustavitev

,

Varnostni modul Schmersal vam je sedaj na voljo v dveh večfunkcijskih modelih, s katerimi boste zagotovili varnost in spremljali nevarno gibanje stroja.

Pozicijska stikala Schmersal PS - small

Pozicijska stikala Schmersal serije PS

,

Izkoristite modularni dizajn in stikalo uporabite prav v vsaki aplikaciji namenjeni za višjo varnost pri delu s stroji.

Upravljalna konzola Schmersal BDF 200-SD

Upravljalna konzola Schmersal, s podporo za SD vodilo

,

Upravljalna konzola, ki omogoča povezavo na SD vodilo. Olajša vezavo do 31 varnostnih naprav v serijo in priklop preko vmesnika na standardna industrijska vodila,

Zbirni modul za varnostne signale Schmersal PFB in PDM SMALL

Schmersal zbirni modul za varnostne signale

,

Enostavno povežite varnostne naprave na varnostne module, zmanjšajte stroške napeljav in olajšajte priklop varnostnih senzorjev in stikal!

Varnostno stikalo Schmersal AZM 400

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM400

,

Varnostno stikalo Schmersal AZM400, ki z RFID zaznava aktivator in z bistabilnim motorskim pogonom zaklepa zatič ter tako nudi najvišjo stopnjo varovanja.