dvoročni vklop

Dvoročni vklop za varen zagon nevarnih procesov

Dvoročni vklop Schmersal upravljalne konzole, ki jih uporabljamo za proženje stiskalnic in drugih obdelovalnih strojev.  Z njimi prisilimo upravljalca stroja, da uporabi obe roki za proženje nevarnih procesov in hkrati poskrbimo, da med procesom roki ostaneta v varnem območju. Upravljalna konzola za vklop z dvema rokama mora zadovoljiti tudi vsem ergonomskim zahtevam, da daljša uporaba ne utrudi upravljalca stroja. Konzole so dobavljive v kovinski ali plastični izvedbi. Opremljene so lahko z elektromehanskimi, kapacitivnimi ali optičnimi tipkami, lahko pa so tudi brez njih.

Kot dodatna oprema pa so na voljo različni kovinski podstavki, ki so lahko opremljeni z distančnim obročem, lahko so nastavljivi po višini, imajo še dodatna nožna stikala in pa varnostno relejski moduli za vklop z dvema rokama.

Želite izvedeti več o dvoročnih vklopih?

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

 

dvoročni vklop

Preberite sorodne novice:

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM40

Varnostno stikalo z zaklepanjem Schmersal AZM40

,

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM40 poskrbi za visoko silo zaklepanja vaših najmanjših drsnih in tečajnih vrat, nameščenih pod različnimi koti!

varnostno stikalo z zaklepanjem AZM150

Varnostno stikalo z zaklepanjem Schmersal AZM150

,

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM150 za drsna in tečajna vrata lahko uporabite tudi na manjših napravah in izkoristite izredno prilagodljivost montaže.

Varnostno relejski modul SRB-E

Varnostno relejski moduli Schmersal SRB-E

,

Večnamenski varnostno relejski moduli vam omogočajo enostaven in učinkovit nadzor vseh običajnih varnostnih senzorjev in elektromehanske varnostne opreme!

Večfunkcijski varnostni modul Schmersal PROTECT SELECT

,

Večfunkcijski varnostni modul vam bo zagotovil prihranke ob načrtovanju projekta, ožičenju, programiranju oz. nastavitvah ter funkcijskem testiranju.

Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal SFB

,

Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal, s katerim enostavno spremljate status varnostne izhode redundantno priključenih varnostnih naprav.