Brezplačen IDE Studio for OpenCV

IDE Studio for OpenCV je zmogljivo, brezplačno, razvojno grafično okolje podjetja Adaptive Vision. Z njim hitro, enostavno in učinkovito ustvarite lastne aplikacije brez programerskega predznanja!

 

IDE Studio for OpenCV za najhitrejši razvoj aplikacij

 

Podjetje Adaptive Vision predstavlja brezplačno izvedbo svojega zmogljivega integriranega razvojnega okolja (angleško Integrated Development Environment, IDE) za grafično programiranje, Studio for OpenCV. To novost lahko izkoristite za hiter in učinkovit razvoj aplikacij z odprtokodno programsko knjižnico OpenCV – tako v industriji, šolah in fakultetah kot tudi doma.

IDE Studio for OpenCV uporablja enak intuitiven vmesnik za grafično programiranje kot programsko okolje za strojni vid Adaptive Vision Studio, le da so vgrajene programske funkcije nadomeščene s funkcijami knjižnice OpenCV.

IDE Studio for OpenCV

Najenostavnejša uporaba knjižnice OpenCV

IDE Studio for OpenCV vam nudi praktično okolje za eksperimentiranje z OpenCV funkcijami, celo brez programerskega znanja in pisanja programske kode! Zadostuje že, da v programsko zanko vstavite pred-pripravljene funkcijske bloke, jih povežete med seboj, prikažete izhodne podatke ter spremenite vhodne parametre. Učinke sprememb parametrov vidite v realnem času. Tako lahko enostavno spremljate ter prilagajate izvajanje vašega programa.

Tudi izkušenim programerjem grafično okolje Studio for OpenCV omogoča hitrejše ustvarjanje in prototipiranje OpenCV aplikacij kot tekstovno programiranje. Svojo idejo lahko namreč hitro preverite v grafičnem vmesniku in rezultat prenesete v svojo aplikacijo.

IDE Studio for OpenCV vključuje HMI Designer, orodje za izgradnjo naprednih grafičnih uporabniških vmesnikov. Tako lahko razvoj celotne aplikacije strojnega vida izvedete v enovitem programskem okolju.

IDE Studio for OpenCV za učinkovito učenje

Razvojno okolje Studio for OpenCV vključuje številne primere programov in z njimi povezane vodiče. Z njihovo pomočjo boste hitro spoznali zmogljivost knjižnice OpenCV. Poleg tega se boste naučili uporabljati profesionalno grafično programsko okolje za strojni vid.

Svoje projekte, izdelane v Studio for OpenCV, lahko po želji enostavno odprete in razširite v polni različici okolja Adaptive Vision Studio. Ta vam nudi več kot 1000 dodatnih preizkušenih in računsko optimiranih filtrov oziroma funkcij za analizo slikovnih podatkov. Poleg tega so vam na razpolago orodja za komunikacijo z različnimi komunikacijskimi protokoli, standardi ter proizvajalci kamer za strojni vid.

IDE Studio for OpenCV uporaba
IDE Studio for OpenCV

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Studio for OpenCV

IDE Studio for OpenCV podjetja Adaptive Vision

Izkoristite IDE Studio for OpenCV za hitrejši in enostavnejši razvoj lastnih aplikacij s pomočjo grafičnega programiranja!

Cognex In-Sight D3-L4000 snipp

Sistem za strojni vid Cognex In-Sight 3D-L4000

,

Unikaten sistem za strojni vid In-Sight poskrbi za točnejše meritve in širši spekter kontrol vaših izdelkov ter takojšnjo informacijo o rezultatu kontrol.

Cognex In-Sight D900

Deep learning kamera za strojni vid Cognex In-Sight D900

,

Pametna kamera za strojni vid je vaš ključ do hitrih in enostavnih aplikacij OCR, zanesljive kontrole montaže sestavov ter zaznave napak na vaših izdelkih.