Upravljalna konzola Schmersal, s podporo za SD vodilo

Sedaj na voljo s podporo za SD vodilo

Schmersal je še dodatno dopolnil svojo linijo izdelkov na področju opreme za varnost strojev. Na voljo vam je upravljalna konzola BDF 200-SD, ki sodi v skupino elektronskih varnostnih naprav. Sedaj pa vam tudi upravljalna konzola BDF 200-SD omogoča povezavo tipke za izklop v sili, ki nastopa kot varnostna naprava na konzoli, na SD vodilo. 

SD vodilo vam bo omogočilo vezavo signalnih vodov do 31 varnostnih naprav v serijo in priklop preko vmesnika na standardna industrijska vodila, kot so Profibus, Profinet , Ethernet, CAN in druge.

Upravljalna konzola za vezavo v serije

Varnostne signale istih upravljalnih konzol BDF 200-SD boste lahko vezali v serijo. Konec verige pa boste lahko povezali z varnostno relejskim modulom ali varnostnim krmilnikom.
Povežete jih lahko s posebnimi pasivnimi moduli Schmersal, ki tako vezavo olajšajo.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

 

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM40

Varnostno stikalo z zaklepanjem Schmersal AZM40

,

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM40 poskrbi za visoko silo zaklepanja vaših najmanjših drsnih in tečajnih vrat, nameščenih pod različnimi koti!

varnostno stikalo z zaklepanjem AZM150

Varnostno stikalo z zaklepanjem Schmersal AZM150

,

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM150 za drsna in tečajna vrata lahko uporabite tudi na manjših napravah in izkoristite izredno prilagodljivost montaže.

Varnostno relejski modul SRB-E

Varnostno relejski moduli Schmersal SRB-E

,

Večnamenski varnostno relejski moduli vam omogočajo enostaven in učinkovit nadzor vseh običajnih varnostnih senzorjev in elektromehanske varnostne opreme!

Večfunkcijski varnostni modul Schmersal PROTECT SELECT

,

Večfunkcijski varnostni modul vam bo zagotovil prihranke ob načrtovanju projekta, ožičenju, programiranju oz. nastavitvah ter funkcijskem testiranju.

Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal SFB

,

Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal, s katerim enostavno spremljate status varnostne izhode redundantno priključenih varnostnih naprav.