Kompakten in modularen varnostni krmilnik

Varnostni krmilnik Leuze MSI400 se proramira hitro in udobno  s preprostim grafičnim vmesnikom MSI.designer. Varnostni krmilnik MSI400 je namenjen za hitro in učinkovito integracijo več različnih ali enakih varnostnih senzorjev v celovito varnostno aplikacijo na različnih tipih strojev. Primeri uporabe so: montažni stroji, robotske celice pakirni stroji, montažne celice, transportni sistemi in drugo.

Želite izvedeti več o varnostnem krmilniku Leuze Electronic?

Varnostni krmilnik Leuze Electronic MSI400 kot posamezne enote
Varnostni krmilnik Leuze Electronic MSI400 modularna sestava

Glavne prednosti, ki jih prinaša nov varnostni krmilnik

Varnostni krmilnik Leuze Electronic MSI400 in aplikacija za programiranje MSI.designer

Družina MSI400 sestoji iz različnih osnovnih modulov, ki omogočajo optimalno izbiro glede na varnostno aplikacijo. Krmilnik lahko razširimo to pomeni optimalno izbiro danes in v bodoče, saj krmilnik lahko povečujemo v skladu s pričakovanji.

Za programiranje je na voljo povsem nov brezplačen grafični vmesnik MSI.designer. Programsko orodje omogoča načrtovanje, programiranje, testiranje in dokumentiranje celotne varnostne aplikacije izvedene z MSI400. Konfiguriranje strojne opreme je izvedeno zgolj v nekaj korakih, kjer pred definirane varnostne senzorje povežemo na vhode in izhode s preprosto tehniko povleci in spusti. Za logično programiranje so na voljo knjižnice in funkcijski bloki. MSI.designer omogoča hitro in fleksibilno kreiranje oziroma ustvarjanje lastnih uporabniških elementov. Krmilnik ima na sprednji strani odstranljivo SD- kartico, kar nam omogoča praktično poljubno velik prostor za shranjevanje varnostnega programa.

Varnostni krmilnik Leuze MSI400 je modularen in razširljiv. Že osnovni modul ponuja 24 vhodov in izhodov. Z razširitvenim moduli pa  v največji konfiguraciji omogoča kar do 116 varnostnih vhodov in 56 varnostnih izhodov. Poleg tega je na voljo 300 funkcijskih blokov, ki jih lahko prosto uporabljamo pri vsakem varnostnem projektu.

Varnostni krmilnik MSI400 ima na izhodih uporabljene 4A varnostne releje. Zardi povečane moči pogosto uporaba dodatnega varnostnega releja ni potrebna. Tak pristop pa še dodatno zniža ceno celotnega varnostnega sistema.

Na voljo je industrijski Ethernet protokol in tudi drugi industrijski komunikacijski protokoli. Različni protokoli nam omogočajo preprosto in hitro integracijo v različna industrijska okolja. Že na osnovnem modulu je integriran USB in Etherent vmesnik preko katerih lahko v dostopamo do krmilnika med konfiguriranjem in  v času delovanja.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Večfunkcijski varnostni modul Schmersal PROTECT SELECT

,

Večfunkcijski varnostni modul vam bo zagotovil prihranke ob načrtovanju projekta, ožičenju, programiranju oz. nastavitvah ter funkcijskem testiranju.

Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal SFB

,

Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal, s katerim enostavno spremljate status varnostne izhode redundantno priključenih varnostnih naprav.

Kolaborativni robot z varnostnim senzorjem dotika Airksin

Kolaborativni robot, po dostopni ceni z opremo Airskin

,

Kolaborativni robot še nikoli ni bil tako dostopen. Varnostni senzor dotika Airskin bo obstoječega robota spremenil v kolaborativnega ali nadgradil varnost