Varnostni laserski skener s PROFIsafe in PROFINET komunikacijo

Vrhunske funkcije in PROFIsafe/PROFINET komunikacijski vmesnik za najbolj zahtevne aplikacije

Laserski varnostni skener RSL400 podpira PROFIsafe/PROFINET komunikacijski vmesnik, s čimer Vam bo omogočil hitro in enostavno integracijo v sodobna industrijska okolja. Zagotovil Vam bo hkraten nadzor do 4 varnostnih območij, preklop med 100 pari varnostnih in opozorilnih polj v realnem času ter 10 povsem neodvisnih varnostnih nastavitev. Zaradi navedenih lastnosti boste lahko razvili rešitev tudi za najbolj zahtevne aplikacije.  Na voljo je tudi model z merjenjem razdalj in posredovanjem teh podatkov zunanjim napravam in sistemom za navigacijo avtomatsko vodenih vozil (Automated Guided Vehicle – AGV).

Izkoristite napredno tehnologijo

Varnostni skener je sposoben nadzirati kot 270°, pohvali pa se lahko z največjim dometom v industriji. Domet varnostnega območja lahko namreč nastavite do 8.25m, skupna površina varovanega območja pa lahko tako znaša kar do 160 m2. Ko tej lastnosti dodate možnost nastavitve opozorilnega območja do 20m, dobite izredno zmogljivo napravo, primerno tudi za najbolj zahtevne aplikacije.
Skener uporablja najnovejšo lasersko tehnologijo, s pomočjo katere dosega zelo visoko resolucijo. Slednja poskrbi, da je razmah med dvema žarkoma samo 0.1° ter tako zagotovi visoko razpoložljivost celotnega sistema. Tako boste zagotovili bolj robustno delovanje tudi v prostoru, kjer je prisoten prah, hkrati pa zanesljivo zaznali majhne objekte na večjih razdaljah.

Prilagodite skener tudi zahtevnim aplikacijam

Skener Vam bo zagotovil izredno visoko stopnjo prilagodljivosti. Poljubno boste lahko nastavili do 100 parov varnostnih in opozorilnih polj. Med posameznimi polji boste lahko poljubno preklapljali v realnem času ter pri tem ne boste izgubili varnostnih funkcij naprave.

Želite brošuro za varnostni laserski skener?

Kliknite tukaj in izberite prenesite brošuro varnostnega laserskega skenerja?

KLIKNITE IN SI PRENESITE BROŠURO!

En skener, 4 neodvisne naprave

Varnostni laserski skener lahko hkrati nadzira do 4 varnostna polja, pri čemer lahko ena sama naprava deluje kot 4 neodvisne naprave. Dodatno mero svobode pa vam omogoča tudi možnost, da poljubno oblikujete varnostna polja.
Na voljo Vam je tudi model, ki meri razdaljo do ovire in jakost odbitega signala in te podatke posreduje zunanjim napravam in sistemom za navigacijo avtomatsko vodenih vozil (Automated Guided Vehicle – AGV). Pri tem podatke pošilja preko Ethenet vmesnika in UDP protokola.

Želite naš katalog?

Kliknite in izberite tiskan ali digitalni katalog Tipteh!

KLIKNITE TUKAJ IN SI OGLEJTE KATALOG!

Enostavno integrirajte skener v vsako industrijsko omrežje

Skener s PROFIsafe/PROFINET komunikacijskim vmesnikom in standardizirano komunikacijo poenostavi integracijo v sodobna industrijska omrežja. Pohvali se lahko s snemljivo povezovalno enoto, ki ima integrirano 2-portno stikalo PROFINET in spominsko kartico. Tako boste zagotovili delovanje omrežja tudi v času zamenjave skenerja. 
Stikalo podpira “PROFINET Conformance Class C” in “Isochronous Real Time communication (IRT)” komunikacijo, zaradi česar boste lahko skener uporabili v “ring” in “star” topologijah omrežjih. Robustnost stikala je zagotovljeno s standardnim industrijskim M12 ali z AIDA konektorjem.

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem Vam bomo svetovali in pomagali izbrati optimalno rešitev.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Preberite sorodne novice:

Leuze DRT 25C

Leuze Webinar: DRT 25C Detection Test

,

Oglejte si preizkus delovanja senzorja DRT 25C podjetja Leuze in se prepričajte, da lahko z njim res zaznate čisto vse predmete, neodvisno od njihove barve, oblike in ozadja.

Varnostni laserski skener RSL 400 - majhna slika

Varnostni laserski skener Leuze RSL400 PROFIsafe

,

Enostavno implementirajte skener v vsako aplikacijo s PROFIsafe in PROFINET komunikacijo, izkoristite neprekosljiv dometom 8,25m ter razvijte tudi najbolj zahtevne aplikacije.

Varnostni krmilnik Leuze MSI400

,

Varnostni krmilnik, ki ga boste na enostaven način programirali in hitro integrirali več varnostnih senzorjev v celovito varnostno aplikacijo.

varnostne zavese

Varnostne zavese tudi z IP67/69K zaščito

,

Varnostne zavese Leuze z zaprtim ohišjem zagotavljajo stopnjo zaščite IP67/69K. Z njimi lahko varujete polje velikosti od 0,3-1,2 m, z resolucijo 14-30 mm