Varnostni Profinet I/O vmesnik Schmersal SFB

Varnostni Profinet I/O vmesnik vodilnega proizvajalca opreme za varnost strojev Schmersal vam bo omogočil redundantno priključitev varnostnih izhodov iz elektronskih ali elektromehanskih varnostnih naprav.

Spremljajte stanje naprav preko PROFINET vodila

Varnostni Profinet I/O vmesnik (Safety fieldbox for PROFINET/PROFIsafe) proizvajalca Schmeral vam bo omogočil, da boste lahko priključili varnostne senzorje, varnostna stikala z ali brez zaklepanja, varnostne svetlobne zavese ali tipke za izklop v sili in spremljali njihovo stanje preko Profinet vodila (PROFIsafe protokol). Predvideni sta tudi izvedbi Ethernet/IP z CIP-Safety in EtherCAT/FsoE.

 

Redundantno priključite varnostne izhode

Na vmesnik lahko preko M12 konektorjev priključite do 8 varnostnih naprav. Preko modula lahko spremljate tudi statusne izhodne signale varnostnih naprav. Modul ima integrirano dvokanalno Ethernet IRT stikalo z M8 konektorji. Tudi napajanje enostavno priključite preko M8 konektorjev. S tremi rotacijskimi kodirnimi stikali nastavljate naslov modula ali pa z njimi ponastavite modul na tovarniške nastavitve.

Tu so tudi LED indikatorji, preko katerih lahko hitro razberete statuse posameznih vhodov, aktivnost Profinet omrežja in stanje napajalne napetosti. Varnostni vmesnik je na voljo tudi z IP67 stopnjo zaščite pred prahom in vodo, zaradi katerega ga boste lahko uporabili tudi v zahtevnejših industrijskih okoljih.

Spoznajte kako deluje varnostni profinet I/O vmesnik

Delovanje varnostnega vmesnika boste najbolje spoznali, če si ogledate priloženi video posnetek.

Želite brošuro za varnostni profinet I/O vmesnik Schmersal SFB?

Kliknite tukaj in prenesite brošuro

Želite dodatne informacije?

Izpolnite obrazec in kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času. Z veseljem Vam bomo pomagali z nasvetom in pri izboru optimalne rešitve.

Kako Vam lahko pomagamo?

Strinjam se s politiko:

Varnostni Profinet I/O vmesnik za redundantno priključitev varnostnih izhodov

Preberite sorodne novice:

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM40

Varnostno stikalo z zaklepanjem Schmersal AZM40

,

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM40 poskrbi za visoko silo zaklepanja vaših najmanjših drsnih in tečajnih vrat, nameščenih pod različnimi koti!

varnostno stikalo z zaklepanjem AZM150

Varnostno stikalo z zaklepanjem Schmersal AZM150

,

Varnostno stikalo z zaklepanjem AZM150 za drsna in tečajna vrata lahko uporabite tudi na manjših napravah in izkoristite izredno prilagodljivost montaže.

Varnostno relejski modul SRB-E

Varnostno relejski moduli Schmersal SRB-E

,

Večnamenski varnostno relejski moduli vam omogočajo enostaven in učinkovit nadzor vseh običajnih varnostnih senzorjev in elektromehanske varnostne opreme!

Radarski varnostni sistem s ProfiSafe

Radarski varnostni sistem Inxpect s ProfiSafe vodilom

,

Radarski varnostni sistem s kontrolnim modulom ISC-B01 konfigurirajte oddaljeno in še lažje ter zagotovite brezhibno zaščito ljudi v stiku s stroji.