Vuzix pametna očala za obogateno resničnost

S ponosom sporočamo, da je podjetje Tipteh postalo zastopnik za Vuzix pametna očala. Podjetje Vuzix se ponaša z laskavim nazivom enega izmed vodilnih proizvajalcev pametnih očal in AR (augmented reality) tehnologije.

Vuzix pametna očala so prepoznavna tudi pod pojmi kot očala za obogateno resničnost ali HMD (Head mounted displays). Slednja prosperirajo predvsem na področju industrije in Vam bodo pomagala optimizirati delovne procese, kjer je zahtevano dvoročno delo, s sočasno uporabo računalnika.

Prostoročno upravljiva prenosljiva očala vam omogočajo branje in upravljanje računalnika, brez da bi morali pri tem prekiniti delovni proces. Bistvena komponenta očal je mikro visoko-resolucijski ekran z lečo. Le ta omogoča gledanje iz majhne razdalje in prikaže izkušnjo večjega ekrana, brez da bi pri tem dodatno obremenjevala Vaše oči.

Način nošenja očal boste lahko brez težav prilagodili različnim delovnim razmeram. Nosili jih boste lahko na standardnem okviru očal, na zaprtih varnostnih očalih, čeladi ali na traku za ekstremne razmere. Eksterna baterija Vam zagotavlja 12 ur delovanja pod obremenitvijo, kar več kot zadostuje za celoten delovnik.

Resnična dodana vrednost očal boste občutili v procesih, kjer je zahtevano dvoročno delo, s hkratno potrebo po dostopu do informacij in upravljanjem nalog na računalniku.

Novice o pametnih očalih proizvajalca Vuzix lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Pametna očala za industrijo:

Poglejte si predstavitev pametnih očal Vuzix M300!

Preberite sorodne novice:

Vuzix M4000

Pametna očala Vuzix M4000

,

Z novo tehnologijo projekcije slike na prosojnem zaslonu, vam pametna očala Vuzix nudijo še učinkovitejši dostop in nadzor naprav v industriji.

Oddaljeno vzdrževanje v industriji

, , ,

Izkoristite oddaljeno vzdrževanje, dostop, aktivni nadzor in upravljanje naprav ter zagotovite učinkovitejše delovanje v industriji.

Pametna očala Vuzix - majhna slika

Pametna očala Vuzix M300

,

Pametna očala Vuzix, vodilnega proizvajalca opreme za AR, s katerimi boste razvili novodobne aplikacije na širokem spektru industrijskih okolij.