Webinarji

Webinarji

Seznam aktualnih webinarjev vodilnih proizvajalcev opreme za avtomatizacijo, s katerimi lahko podrobno spoznate njihove produkte.

Ostanite obveščeni o prihajajočih webinarjih

Ostanite obveščeni o prihajajočih webinarjih, spoznajte produkte in premagajte konkurenco!

Vuzix Webinar: Softfoundry’s Remote Expert Solution Demo

3.3.2021 ob 15.30 si oglejte predstavitev programa Remote Expert in sistema FacePro Xpert podjetja Softfoundry, v kombinaciji z Vuzixovimi pametnimi očali. Digitalizirajte delo v proizvodji in na terenu in povečajte produktivnost, učinkovitost in kakovost!

Vuzix Webinar: Microsoft Teams with Vuzix M400 Smart Glasses

4.3.2021 ob 20.00 si oglejte predstavitev uporabniško izkušenjo aplikacije MS Teams s pametnimi očali Vuzix. Spoznajte, kako lahko očala z MS Teams podporo izkoristite za dvig učinkovitosti in produktivnosti, ob sočasnem znižanju stroškov potovanj!

Turck Webinar: Sensor to Cloud

11.3.2021 ob 9:00 (v nemščini) ali 15.00 (v angleščini) lahko izveste kako s pomočjo Turckove oblačne rešitve vzpostavite inteligentno mreženje naprav in procesov in si omogočite pametno proizvodnjo!

Secomea On-Demand Webinar: Discover the Potential of Machine Data

Kadarkoli si lahko ogledate prednosti zbiranja podatkov iz strojev z Secomea Data Collection Cloud (DCC) in spoznali boste kako lahko to oblačno rešitev uporabite za bolj učinkovito odločanje.